Най-точният хороскоп за 11 август

Астро
06:18 - 11 Август 2021
3787
Най-точният хороскоп за 11 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 11 август Луната отново е в знака Дева. Днес също ще подхождаме по-рационално и ще мислим логично. Ще се стремим да помагаме, ще сме дисциплинирани и практични, без да влагаме особени емоции в решенията и действията си. На този ден Луната в Дева е в съвпад с Венера, „малката благодетелка“ в Зодиака. Заедно те образуват хармоничен аспект с Плутон в Козирог и дисхармоничен с Нептун в Риби. По принцип Нептун се свързва с вярата, духовността, идеалите и интуицията. Но при предизвикателни аспекти създава опасност от тайни и задкулисни действия, мистерии и илюзии, предателства, липса на разбиране и интриги. От една страна съвпадът на

Луната с Венера благоприятства сътрудничеството, партньорските отношения, финансовите и юридически въпроси.

Настройва ни романтично и творчески, чувстваме се по-одухотворени и състрадателни, но и склонни към влияние. Създава добри възможности за финансови печалби и други придобивки. С Нептун обаче трябва да се работи много внимателно, защото при някои хора може да се проявят тези аспекти негативно в партньорствата, любовта, финансите и друга собственост. Денят е благоприятен за обновление, възстановителни процедури, творческа работа, провеждане на обществени мероприятия, решаване на важни социални, здравни и финансови въпроси. Това, което се иска от нас е високо съзнание, мисъл и работа в служба на обществото, почтеност в контактите, стремеж към самоусъвършенстване и ред. В световен план опасността е повишена за обири на банки, бижутерийни магазини, кражба на други ценности с голяма стойност, разкриване на крупни финансови злоупотреби, финансови трусове на борсите, скандали с изневери сред известни личности.

Звездното влияние на 11 август може да се отрази по-неблагоприятно при родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Някои от вас може да са твърде доверчиви, което да ги направи уязвими към измами. Предпазвайте се от финансови измами и кражби, от твърде примамливи предложения за печелене на лесни пари, от измамни, непочтени и илюзорни партньорства, от интриги и предателства (в бизнеса и в любовта). Стремете се да не давате повод на своя интимен партньор за ревност.

Венера и Луната в опозиция с Нептун може да създаде при някои от вас предпоставка за изневери, несподелена любов и разочарования в любовта, както и измамни партньорства в бизнеса.

Същото важи за вътрешнополитическите и международните преговори, които на този ден могат да създадат крайно неблагоприятни и нетрайни партньорства. Денят е по-благоприятен в личен план за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната и Венера с хармоничния си аспект към Плутон в Козирог ще оказва много по-положително влияние както в емоционален аспект и в действията за деня, така и във физически. Ще сте много по-мобилни и адаптивни, състрадателни, интуитивни, разумни, привлекателни за останалите хора. Вашите земни ценности и практичност, дарбата за постигане на стабилност и ред, да респектирате хората и да ги разбирате ще ви помага да постигате с лекота своите цели. Ще печелите доверие и ще получавате подкрепа. Това е един чудесен ден за вас по отношение на любовта, брака и всякакви партньорски взаимоотношения. Някои от вас имат шанса да направят голям финансов „удар“ и да спечелят много пари. А други ще имат шанса да се прославят в обществото – дали в модата или изкуството, или с някакво откритие. Не пропускайте шансовете си на този ден. По-важните задачи и начинания свършете до 14:21 часа, тъй като след този час до 23:08 часа Луната е „без курс“. Това време е неблагоприятно за нови начинания, взимане на важни решения, подписване на договори и други важни действия. Добро време единствено за довършване на започнати вече на по-ранен етап задачи, както и за рутинната ни ежедневна работа. Концентрацията ни в такива часове е понижена, затова бъдете по-внимателни за грешки, обърквания и инциденти. Бъдете здрави!