Най-точният хороскоп за 15 септември

Астро
06:50 - 15 Септември 2021
2962
Най-точният хороскоп за 15 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 15 септември Луната е в земния знак Козирог. В такива дни мислим по-трезво, по-сдържани сме емоционално, по-отговорно се отнасяме към своите ангажименти и към близките си. Стремим се да използваме по-скоро утвърдени и добре познати методи, а не да експериментираме. Сигурността е важна. Много по-предпазливи, търпеливи и практични сме.

На този ден Луната е в хармоничен аспект с Уран в Телец.

Това дава възможност с подкрепата на новатора Уран да използваме и някои нови методи, но трябва всичко добре да се обмисля и планира. Денят е благоприятен за групови и организационни дейности, научно-изследователска работа, взаимодействие с и между институции, дългосрочно планиране и всякакви действия, от които резултатът ще се види след месеци или години. На 15 септември Марс сменява своя знак – от Дева преминава във Везни (до 30.10.2021). В този знак Марс е по-слаб, т.е. не е така агресивен и буен както в Овен, не е така критичен както в Дева, а по-скоро за Марс във Везни е важно да има баланс. През този месец и половина на дневен ред в обществото ще бъдат темите за законността, справедливостта, дипломацията, финансите, изкуството и т.н. Марс във Везни се стреми към сътрудничество и въпреки, че Марс е планета на борбата и съревнованието, в този знак той ще действа като железен юмрук в кадифена ръкавица. Единствено около и след 20 октомври може да се изрази много мощно в световен план, когато ще активира тежък квадрат към Плутон. Но до тогава има доста време.

15 септември е многообещаващ ден за родените през втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще възникват внезапни нови идеи и алтернативи за разрешаване на важни въпроси. Приятни изненади и обрати също могат да ви зарадват. Интуицията ви е силна и концентрацията отлична. Ще съумявате да предвидите чуждите ходове и да се предпазвате, да планирате и организирате добре работата си за деня и бъдещи свои дейности или проекти. Разчитайте на помощта и подкрепата от страна на своите колеги, близки и приятели. Успехът ви е в екипната работа и в стремежа към сигурност.

Добър ден за разговори с висшестоящи, за повишаване на авторитета ви в обществото, за уреждане на имуществени или други финансови въпроси.

Влиянието на Луната в Козирог може да е с по-неблагоприятно влияние в ежедневието при родените през втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Може да се чувствате натоварени с много работа и отговорности, неудовлетворени от развитието на важни за вас дела или от взаимоотношенията с някого. При по-чувствителните или лабилни емоционално хора може да се появят страхове и неувереност. Не се тревожете, това е временно. Не давайте поводи за конфликти и се предпазвайте от неприятности или инциденти, особено във вечерните и нощни часове, когато Луната образува предизвикателен аспект с Меркурий във Везни. Избягвайте пътуване на дълъг път и се занимавайте с приятни за вас дейности. Денят е много добър за всякакви научни открития и изследвания. Бъдете здрави!