Най -точният хороскоп за 20 август

Астро
06:59 - 20 Август 2022
4395
Най-точният хороскоп за 20 август

В съботния ден Луната транзитира през въздушния подвижен знак Близнаци, където ще бъде до 03:29 часа на 22 август. В такива дни, и слава богу почивни, имаме нужда от разнообразие, движение и споделяне.

Еднообразието не ни допада, затова през почивните дни е добре да се отдадем на забавления, разходки на чист въздух сред природата, срещи с приятели или роднини, интелектуални занимания и придобиване на нови знания. Бързо усвояваме и обменяме всяка нова информация, по-леко общуваме, а реакциите ни са бързи.

Адаптивни сме и не сме склонни да преживяваме всичко твърде дълбоко. Появяват се нови идеи и интересни прозрения. Не всички Близнаци са несериозни, повърхностни, непостоянни или безотговорни.

Но тъй като това е подвижен знак, трудно влизат в емоционален синхрон с тези представители водните и земни знаци. Но пък Близнаци владеят до съвършенство комуникациите – те могат да разговарят както с висшестоящи, така и с обикновените хора от народа.

Затова тези два почивни дни са благоприятни за преговори, разговори, сделки, пътувания, покупко-продажби, обучение, изразяване на мнение – писмено и говоримо, научно-изследователска дейност, подреждане на дрехи или документи, писане и четене, неангажиращ флирт и т.н. Най-добре ще се чувстваме в компанията на приятни за общуване и с хора на нашето или по-високо интелектуално ниво. В здравословен план са уязвими нервната и дихателната системи.

Планетният управител на знака Близнаци, Меркурий, е в предизвикателен аспект опозиция с Нептун. Звездите повишават опасността от измами, кражби, несериозно поведение, интриги, разсеяност и неправилни преценки, загуба на документи или друга лична вещ, хакерски атаки.

Звездите днес са се подредили по по-положителен начин за родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Чувствате се въодушевени, в добро настроение и стабилни физически, макар и емоционално превъзбудени енергията ви е градивна. Луната в Близнаци е в хармонични аспекти с Венера в Лъв и с Юпитер в Овен.

Ще се радвате на внимание и на обичта на любимите хора, на добри новини и придобивки.

Чудесен ден за семейни срещи и празници, луксозни покупки и подаръци, пътувания и забавления с приятели, интимни срещи и неангажиращи флиртове, спорт; за посещение на обучителни семинари, на концерти и други забавни места на открито – концерти, фестивали, събори, автомобилни изложения, изложения на книги и т.н. Освен това днес около обяд и Марс преминава в Близнаци, който ще ви дава сили и енергия чак до 23.03.2023 год. Ще подкрепя смелите ви мечти, изяви и действия.

Но имайте предвид, че Юпитер ще се върне отново в Риби между 28.10 и 20.12.2022 г. и в този интервал от време не е добре да сте твърде самоуверени, да рискувате и вършите необмислени действия.

В този интервал от време, както и в днешния ден, по-внимателни в общуването и действията трябва да бъдат родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а конкретно днес – родените през втора декада. В по-малка степен в съботния ден са уязвими и представителите на втора декада Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Налага се да се съобразявате повече с мнението и настроението на околните, повече да изслушвате хората и да говорите предимно, когато имате да кажете нещо съществено и без нападателно поведение. Възможни са спорове, повишено нервно напрежение и трудно разбирателство. Шофирайте разумно по пътищата и със съобразена скорост. Бъдете здрави!