Най-точният хороскоп за 21 август

Астро
08:03 - 21 Август 2022
2699
Най-точният хороскоп за 21 август

На 21 август Луната продължава транзита си през знака Близнаци. Като знак на комуникациите и ума се усилва в нас любопитството, чувството за хумор, ентусиазма и нуждата от обмен на информация.

Мисленето е логично, реакциите ни са бързи, лесно възприемаме всичко. Днес Луната образува хармонични аспекти със Слънцето в Лъв и със Сатурн във Водолей. Успоредно с това образува и дисхармонична конфигурация таоквадрат с Меркурий в Дева и с Нептун в Риби, които са в опозиция помежду си.

Неделният ден също е благоприятен за забавления и игри, спортни и интелектуални занимания, срещи и разговори, разходки на чист въздух. Интересите ни са многостранни и възникват много нови идеи. Денят не е подходящ за сериозни действия и дългосрочни планове.

Тъй като Луната се управлява от Меркурий (който има връзка с нервната система) и е зле аспектирана днес от Меркурий и Нептун, съществува опасност да се отрази на нервите и психиката при по-чувствителните и лабилни емоционално хора.

Нужно е спокойствие и хармонична среда, особено за хората с психични разстройства. Те създават също така предпоставка за разсеяност, грешки, объркани мисли и реакции, за измами и кражби. Напоследък зачестиха пожари по пътищата на автомобили.

Пътуващите да преглеждат автомобилите си за изправност преди да тръгнат, да не сядат зад волана, ако са употребили алкохол или наркотици.

Неделният ден е най-позитивен за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Енергични, в добро настроение и приятелски настроени към хората ще се радвате на хармонични отношения, на много забавни моменти и преживявания.

Много благоприятен ден за вас за излети в планината, за срещи и празници с роднини, за планиране на бъдещи действия и нови начинания, интелектуални разговори, купони с приятели и всякакви други забавления според нуждите и желанията ви.

Дисхармоничната конфигурация на Луната, Меркурий и Нептун може да се отрази неблагоприятно на общуването и мисленето при родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на представителите от трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Звездите създават предпоставка за повишено нервно напрежение, психо-емоционална нестабилност, поява на страхове, илюзии, тъка и разочарование. Не се натоварвайте физически и особено психически. Избягвайте употреба на алкохол и наркотици.

Препоръчително е днес да не шофирате – мисленето е объркано, хаотично и реакциите са забавени. При по-стабилните емоционално хора тази конфигурация може да предизвика конфликти с роднини или приятели. Не се доверявайте на никого и не се поддавайте на чуждо влияние. Бъдете здрави!