Най-точният хороскоп за 21 юни

Астро
07:47 - 21 Юни 2021
2826
Най-точният хороскоп за 21 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 21 юни Луната продължава своя транзит през водния знак Скорпион и съответно силното й влияние върху емоциите и преживяванията ни. Би било добре, ако всеки от нас използва тази силна Плутоново - Марсианска енергия позитивно – за пречистване и обновяване, за дълбинни проучвания и изследвания не само в областта на науката и медицината, но и на своите най-дълбоки подсъзнателни нужди и чувства. Да изчистим съзнанието си от подсъзнателните си страхове и болезнени психо-емоционални остатъци от миналото е най-доброто, което можем да направим при Луна в Скорпион.

Яростната конфронтация, желанието за манипулиране и доминиране над другите само ще влоши още повече нещата.

Освен това и планетните аспекти в този първи работен ден на седмицата са доста предизвикателно наелектризирани – в сутрешните часове Луната в Скорпион все още е в дисхармоничен аспект квадратура с Марс в Лъв, а около обяд тя вече образува напрегнат таоквадрат с Уран в Телец и Сатурн във Водолей. В най-негативната си проява тези планетни разположения може да подтикнат някои хора към сериозно демонстриране на власт, използване на манипулативни средства и методи за постигане на целите си, та дори и към агресивни прояви или физическо насилие. В здравословен план са уязвими пикочо-половата система, дебелото черво, както и нервната система. В световен план силните енергии на планетните разположения и аспекти създават предпоставка за неочаквани конфликти и трусове на политическата сцена както у нас, така и в други горещи точки по света. Възможни са също тежки криминални престъпления, всякакви инциденти и природни катаклизми.

В личен план денят е най-предизвикателно-невралгичен за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. По-често ще срещате трудности и ограничения в ежедневието. Общуването също може да бъде по-напрегнато, да се случват неочаквани обрати в делата и взаимоотношенията с околните. Необходимо е да се проявява търпение, да сте по-толерантни и да не преминавате границите на адекватното поведение и норми в обществото.

В противен случай тази деструктивна енергия може да ви създаде сериозни проблеми и преживявания.

Възможни са трудности в отношенията с шефове, със силите на реда, загуба на авторитет, грижи около близък роднина, токови удари, шокови състояния и други инциденти. Грижете се и за личното си здраве, тъй като може да бъдат провокирани от силни преживявания инфарктни и инсултни състояния, а също възпалителни процеси и кръвоизливи. Денят не е благоприятен за планови операции и раждане със секцио, както и за татуировки или пиърсинг. Едва в късните вечерни часове Луната образува голям воден тригон с Венера в Рак и Нептун в Риби. Денят се очертава по-малко натоварен емоционално и по-ползотворен за родените през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие може да получавате повече подкрепа от звездите на този ден, да постигате добри резултати, да имате повече хармония и разбирателство в отношенията с хората. Нептун ще ви подсказва как да действате най-правилно, ще ви вдъхновява и зарежда със силна вяра. А Венера в Рак? Тя ще допринесе всеки от вас да получи даровете, грижата и любовта, която заслужавате. Бъдете здрави!