Най-точният хороскоп за 3 февруари

Астро
06:36 - 03 Февруари 2022
2736
Най-точният хороскоп за 3 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 3 февруари Луната продължава транзита си през водния знак Риби, а с него и влиянието й върху психиката и емоциите ни. На този ден тя все още е в хармоничен аспект с Венера в Козирог и Уран в Телец, а в по-късните часове и през нощта срещу 4 февруари Луната е в съвпад с Нептун в Риби.

Този ден е едно продължение на предходния, затова и този ден е подходящ за духовни и творчески занимания, за хуманитарна и психологична помощ, за разрешаване на наболели здравни въпроси, свързани с горивата и водите, с лечението на болните, снабдяването и цените на лекарствата, помощите за социално слабите хора и други. Много по-чувствителни и емоционални сме, когато Луната е в Риби, а съответно реакциите и преценките ни са на база емоции. Уязвима е психиката ни, по-доверчиви сме и предразположени към измами.

Могат лесно да разочароват или да излязат „на бял свят“ неясни и неизвестни до момента тайни. В публичното пространство ще се вихрят интриги, ще се вадят компромати и фалшиви новини. 

В световен план е повишена опасността от инциденти с плавателни съдове, газови експлозии, екологични замърсявания, бедствени ситуации и други. Денят не е благоприятен за поставянето на ваксини и силни упойки. Няма да се възприемат добре от организма на някои хора. Да се избягва къпането в обществени басейни и вани, поради повишената опасност от гъбични инфекции.

Този ден е по-благоприятен за родените през втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. И днес ще бъдете по-отзивчиви, самовглъбени, малко по-потайни, замислени, настроени творчески или на романтична вълна. Венера в Козирог благоприятства взаимоотношенията ви с партньори и опоненти, както и финансовите въпроси.

Уран ще ви ентусиазира и разпалва въображението ви. Ще се радвате на приятни изненади, придобивки и хармонични взаимоотношения с околните. Луната в Риби и съвпадът й с Нептун във вечерните часове може да се отрази по-неблагоприятно върху делата и взаимоотношенията на този ден при родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада.

Не споделяйте личните си планове и тайни, не се замесвайте в интриги и неприятности.

Нептун е планета на духовността и идеалите, но тя има и своите негативни проявления. Повишава твърде много чувствителността и вярата, а това прави хората уязвими за измами, кражби и предателства. Предпазвайте се също от инфекции. Не се натоварвайте психически. Избягвайте пътуване на дълъг път във вечерните и нощни часове; употребата на алкохол, наркотици и силни медикаменти.

Слушайте приятна тиха музика, гледайте романтични или научно популярни филми или четете книги с такава тематика. Отворете старите албуми с пожълтели снимки и се отдайте на хубави минали спомени и на мечти за бъдещето. Бъдете здрави!