Най-точният хороскоп за 30 септември

Астро
06:49 - 30 Септември 2021
3561
Най-точният хороскоп за 30 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 30 септември Луната продължава транзита през знака Рак и съответно нейното влияние както върху нашите чувства и преживявания, така и върху темите, които Луната в Рак акцентира на деня – дом, семейство, стремеж към сигурност и стабилност, задоволяване на нашите нужди. Ракът по природа е мил, състрадателен и грижовен. Жените, родени под този зодиакален знак имат силно развито майчинско чувство и за тях децата са всичко на този свят. Неговото вродено чувство за самосъхранение се активира много мощно при заплаха, особено когато се касае за неговите близки и семейство. Тогава е способен да повдига планини и да води битки, за да ги защити. Може лесно да се разчувства и разплаква, но не се заблуждавайте, под булото на тези сълзи се крие силна личност. Разбира се, винаги има и изключения. Хората са различни по характер, но всеки зодиакален знак има и общи черти на характера. По-специфичното на този ден е, че Луната образува предизвикателна конфигурация таоквадрат (двойна квадратура) с по-силно влияние от една квадратура – с ретроградните Меркурий във Везни и Плутон в Козирог. Те засилват още повече напрежението на първо място в общуването, като повишава опасността от сериозни конфликти в обществото. Меркурий има силна връзка също с преговорите, информацията, документите, транспорта, образованието, техниката. Затова всичко свързано с тях ще бъде особено затруднено и проблемно. Таоквадратът създава предпоставка за тежки технически аварии, прекъсване на електричеството или проблеми с водоснабдяването в някои райони, загуба и манипулиране на информация, хакерски атаки, катастрофи, инциденти с млади хора (в училища или търговски центрове също), екологични замърсявания и инциденти във вода, протести и напрежение в обществото.

30 септември е по-неблагоприятен ден в личен аспект за родените през трета декада и с други рождени планети в последните градуси на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада.

Звездите повишават опасността от сериозни конфликти, неприятности с документи или информация, транспортни инциденти и т.н. Уязвими за конфликти са и работещите в съдебната система, в средите на изкуството и дипломацията (Меркурий във Везни), политиката. Добре обмисляйте всичко преди да изразите своето мнение и бъдете по-сдържани. При Луна в Рак сме особено чувствителни и склонни да реагираме емоционално, но това понякога е в наша вреда. Денят не е добър за подписване на договори, пътуване на дълъг път, важни разговори и преговори - трудно ще се постига разбирателство. Работете внимателно с документи и четете стриктно информацията, ако се налага да подпишете нещо. За родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби денят се очертава доста по-спокоен и ползотворен. Луната в Рак образува още една конфигурация (голям воден тригон) с Венера в Скорпион и Нептун в Риби, който има много положително влияние. Засилва се допълнително интуицията ви. Изпълнени сте с вдъхновение и вяра, привличате вниманието и сте харесвани от хората. Склонни сте да проявявате силна загриженост и човечност към тях. Чувствата ви са силни и дълбоки в личните връзки. Не се колебайте, показвайте ги. Поканете любимия си човек на романтична среща. За вас денят е много добър за интимните и бизнес връзки, както и за разрешаването на финансови или семейни въпроси. Имате шанс за по-добри печалби, семейни придобивки и много емоционално-романтични преживявания. Успешен ден за разкриването на тайни и престъпления от страна на полицията и прокуратурата, за творческите проекти при творците. Луната в Рак благоприятства също работата в уединение, водните процедури, медитацията и други духовни занимания. Бъдете здрави!