Наръганият Пабло Мари: Добре съм!

Искаме да ви благодарим за топлите пожелания и подкрепата, пише футболистът в мрежата

Футбол
18:56 - 28 Октомври 2022
1623
Наръганият Пабло Мари: Добре съм!

Испанският футболист Пабло Мари се подложи на успешна операция за нараняванията, които получи по време на нападението с нож в италианския супермаркет, съобщиха от клуба му "Монца".

29-годишният защитник, под наем от "Арсенал" това лято, бил хоспитализиран в четвъртък вечерта, след като го ранили в гърба, но бил в съзнанение и можел да говори. Той бе опериран днес, разкриха от "Монца" за АФП, потвърждавайки информациите в медиите. Интервенцията минала успешно, като от клуба заявиха, че всичко с Мари е "окей" и той ще остане в болницата за два до три дни.

В инстаграм футболистът публикува снимка от болничното легло, на която е вдигнал окуражително палец, съобщава "Дейли мейл". До него е и съпругата му, а посланието към поста гласи: "След тежкото преживяване вчера - аз и моето семейство искаме да ви кажем, че въпреки всичко сме добре. Искаме да ви благодарим за топлите пожелания и подкрепата". И допълва: "Искам да изкажа искрени съболезнования на семействата на жертвите. И да пожелая скорошно оздравяване на ранените", предаде Нова.