Наско Сираков стана вегетарианец

Илиана Раева спря мръвките на легендата, той слабее ударно, а тя налива снага

Спорт
14:53 - 18 Юли 2019
8194
Наско Сираков стана вегетарианец

Синята легенда Наско Сираков е жертва на инквизиторски здравословен режим, наложен от съпругата му Илиана Раева. След като заключи барчето с алкохола на благоверния си, бившата гимнастичка му е отрязала и месото и в момента бившият нападател е заменил трапезите с агнета с аспержи и броколи, научи Lupa.bg. В резултат теглото му е като в годините, когато активно играеше футбол.

За разлика от него, Илиана си похапвала мръвки 3-4 пъти седмично, за да тества волята му. Така докато Наско кльощавее, а Раева налива все по-сочни форми за радост на геронтофилите. Сираков нима на здравословния режим, след като преди 3 години вдигна кръвно и беше приет по спешност в болница със съмнения за инсулт. Гимнастичката била много гневна след преживения кошмар, преди лекарите да отхвърлят страшната диагноза. Тя буквално заряза всички свои дела и се отдаде изцяло на възстановяването на спортиста. Освен че строго бди на трапезата да няма месо и солени предястия, Раева въведе задължителни разходки на чист въздух сутрин в Бояна, където е луксозният им дом.

Наско и Илиана на море в началото на месеца. Той е окльощавял до неузнаваемост, а гимнастичката налива все по-сочни форми

Сираков закъса със здравето след тежка катастрофа през февруари 2016-а, на връщане от поклонението на Туньо от Велико Търново. Наско катастрофира заедно с футболната легенда Мюмюн Кашмер, като благодарение на собствената си бърза реакция успял да избегне челен удар с безумен шофьор. В болницата „Света Анна”, където синята легенда лежа няколко дни, стана ясно, че инцидентът е провокирал проблеми с вестибуларния му апарат. Лекарите уж категорично отхвърлиха инсулта, но въпреки това Раева за нищо на света не е склонна Наско да се върне към вредните си навици от бутилка уиски и две кутии цигари на ден.