Настъпва Черна Супер Луна

Как ще ви се отрази новолунието в Лъв?

Новини
14:21 - 01 Август 2019
4427
Настъпва Черна Супер Луна

В астрономията „новолуние“ означава, че Луната е в унисон със Слънцето и е почти невидима за Земята. Има 12 нови луни годишно, всяка от които е в различен зодиакален знак.

На 1 август ще станем свидетели на едно много любопитно и различно новолуние. То се нарича Черна Супер Луна. Черна, защото е второто новолуние в рамките на месец и Супер Луна, защото този път спътникът на Земята ще бъде максимално близо до нас.

Новолунията са чудесни за започване отначало, стартиране на нещо ново и задаване на вашите намерения. Лъвът е един от знаците на огъня, така че бъдете смели, заемете централната сцена и блестете. Новолунието в Лъв се фокусира около забавленията преди лятото да свърши, но това е и чудесно време за саморефлексия в зодиака. Ето какво означава новолунието в Лъв за всеки зодиакален знак, според iwoman.bg.

Овен

Изглежда забавлението ще е в ума ви този месец, както романтично, така и творчески. Късметът може просто да е на ваша страна. Защо да не използвате тази положителна линия за свързване със семейството и приятелите си?

Телец

Този месец може да бъде важен за връщането към корените ви. Сега е моментът да помислите за любимите хора и за подобряване на семейния си живот. В крайна сметка няма място като дома.

Близнаци

Август е чудесно време да се съсредоточите върху вашите контакти - което е чудесна новина за общителните близнаци. Може да се окажете по-търсени от обикновено. Използвайте времето за общуване с хората в различните области на живота си.

Рак

Раците са склонни да се чувстват най-добре, когато животът у дома е щастлив и подреден. Така че може да е моментът да подредите спестяванията и притежанията, но и да преоцените какво е важно за вас на лично ниво по отношение на стойностите.

Лъв

Първо, поздравления, това е вашият рожден месец, така че празненствата и забавленията определено трябва да са на лице. Освен това Август е идеалното време да започнете да мислите за новата година напред и да си поставяте цели - било то в личния ви живот, на работа или извън нея. Ако искате да експериментирате с външния си вид, сега е чудесен момент да го направите.

Дева

Вашият сезон наближава, така че докато чакате, защо да не отделите това време, за да се отпуснете малко. Използвайте Август за самостоятелно размишление, това ще ви настрои добре за следващото новолуние.

Везни

Свързването с приятели може да бъде ключова част от сезона на Лъва, така че дайте приоритет на социалното време - в крайна сметка за това е лятото. Везните обичат симетрията, така че ако чувствате, че сте се отклонили от определени групи приятели, сега е моментът да постигнете баланс.

Скорпион

С новолунието в Лъв си струва да влагате енергия в работата и бъдещето си. Потърсете възможности да се развивате и да се концентрирате върху професионалното си представяне. Всичко ще се изплати

Стрелец

Завладяването на света около вас е целта на играта в сезона на Лъва. Независимо дали става въпрос за забавления и пътувания или правите неща по-близо до дома. Опитайте се да вземете всичко, което този момент може да ви предложи.

Козирог

Партньорствата са ключови за Козирозите този месец. Отделете малко време, за да разрешите всякакви конфликти с близки хора. Всичко трябва да тече по-добре, когато го направите и най-вероятно ще ви сближи.

Водолей

Нещата се активизират в отдела за връзки през този сезон на Лъва, така че се подгответе да се чувствате по-близо до хората около вас. Влагайте допълнителни усилия да прекарвате качествено време с близки си хора.

Риби

Изглежда, този месец е подходящ момент да направите бъдещи планове за всички различни области на живота си - било то за вашата кариера, за тялото ви или за хората, които държите близо до вас. Действайте!