Натали призна, че е смазана след „Денсинг старс”

Шоу
14:50 - 17 Май 2024
124395
Натали призна, че е смазана след „Денсинг старс”

Синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова призна, че след участието си в „Денсинг старс” е толкова изтощена, че няма сили за нищо. „Само ям и спя”, призна тя в „Преди обед”, където се появи отново в компанията на партньора си в танците Димитър Стефанин.

Двамата обаче все пак са намерили сили да се включат в четвъртък вечер в партито с другите танцуващи звезди и професионалисти, посветено на края на сезона на шоуто.

Димитър също призна, че е изтощен, защото танцовия маратон от 13 седмици е най-дългият в сравнение с всички останали в другите държави. Стафанин, който е печелил австрийския вариант на шоуто заяви, че в България „Денсинг старс” е на много по-високо ниво. Това се отнася дори и за наградите.

„В Австрия ни дават една звезда, която е от пластмаса. В България купата е много по-голяма и пищна”, коментира Стефанин, който е участвал в общо 6 различни издания на надпреварата.

„Стигнах до финала само заради него”, призна Натали Трифонова. Двамата казаха също, че в различни моменти и двамата са искали просто да се откажат от шоуто и най-вече от сложните хореографии, защото са били на ръба на силите и емоциите си. В крайна сметка обаче са успели да се мотивират един друг.