Наталия Кобилкина: Жени, дръжте се като разгонени мечки!

Топ
17:43 - 20 Ноември 2019
10520
Наталия Кобилкина: Жени, дръжте се като разгонени мечки!

"Когато една жена иска да накара мъжът да ѝ обърне внимание, трябва да се държи като разгонена мечка в планината. Това означава да обикаляте като дърво и да се триете в тях! Това трябва да прави жената с мъжа си, ако няма мъж може и с някой сервитьор от отсрещния ресторант", това заяви Наталия Кобилкина на проведения от нея семинар на тема „Жената на 21 век“. 

Рускинята и най-добрият женски треньор в Русия Лариса Ренар проведоха тренинга пред 500 жени. Те дадоха ценни знания на присъстващите дами как в настоящата епохата на трансформация да получат всичко, за което мечтаят, научиха ги как да се справят с трудностите, насочиха ги към интуитивно виждане за бъдещето им и поставиха основите за качествени промени в живота им, създавайки нова реалност първо във въображението; чрез различни практики повишиха нивото на творческата им енергия и взаимно умножиха своята сила.

Наталия насърчи жените да подкрепят мъжете си. Реших да казвам „Да, сър!” и да го подкрепям във всичко. Изведнъж след няколко месеца моят съпруг започна да учи нова специалност в Америка, купи малка яхта и се записа на курсове, за да може да я управлява и добре му се получава!”, призна с усмивка на лице самата Кобилкина.

След осемте часа работа, вместо да бъдат уморени, дамите на различна възраст и с различен социален статус бяха усмихнати, позитивни и вдъхновени. Те се редяха на опашки, за да се снимат, да си вземат автограф и да поискат индивидуален съвет от Лариса или Наталия. Голяма част от тях споделиха на всеослушание как книгите и предишни семинари на двете психоложки са променили живота им.