Не ревете за Лена, тя сама си е виновна... като Диана

Коалирал си се с мутро чалгар и мошеник – яж му сега паралитичния... хит

Коментар
20:30 - 09 Януари 2023
22565
Не ревете за Лена, тя сама си е виновна... като Диана

Много ли ви е жал за Златка Райкова, че след като я забремени, Благо Джизъса си сгъна наргилето и се отдаде на по-млада старлетка с по-стегнати отвърстия? Едва ли. А мъчно ли ви е за Мая Манолова, че след като беше прелъстена и изоставена от Ванко 1, Кондьо, Братя Галеви и Черепа, сега прави тъпи пърформънси с козички по бензиностанциите, за да докаже, че е жива? Не вярвам. Тогава не бива да плачете и за Лена Бориславова, защото сама си го търсеше.

Когато се ожениш за доказан домашен насилник, алкохолик и презряна отрепка, не бива да се изненадваш, ако още на втората седмица след гражданското те пребие като мръсно псе. Когато си направил коалиция с долни цървули, псевдо мъжкари с малки пишки и тежки неврологични разстройства, най-доброто, което те очаква, е да напишат противна песничка за мустаците ти.

Би трябвало да съм доволен, че тези дни хиляди се сетиха какви презряни и продажни комплексари са Слави, Тошко и съпридружните им некадърници с костюмчета от детския щанд. Че даже ги заклеймиха във фейсбук, туитър и на небрежен разговор в хипстърските кафенета на чаша колд прес зиро лимонов сок с джинджър. Обаче не съм, защото това само доказва колко шокиращо, безпросветно и отчайващо тъп е българският електорат воглаве с политическия си елит.

Лена е малка и не помни, но Кирил и Асен със сигурност можеха да й подскажат, че Дългия и селските му тарикатчета по абсолютно същия начин се гавреха с една друга млада и амбициозна дама преди точно четвърт век. Че и майка, на всичко отгоре. Да, тези галоши качиха Надежда Нейнски (тогава Михайлова) да се кълчи на пилон и се обявиха за борци срещу системата, антиконформисти и репресирани герои на новото време. И тъпите си и криви селски тикви дори обръснаха демонстративно.

Ще кажете – друго беше времето, всичко е простено. В края на миналия век нямаше неолиберализъм и ЛГБТ култура, имаше тв врачки и вестник „Чук-чук“. Тогава беше почти комплимент да наречеш някоя жена – курва, някой смугъл съгражданин – мангал или младеж, който не ходи на мачове – педал.

Ето заради тази къса памет обаче сега не само Лена, но и всички сърбаме попарата на едни и същи противняци, които ни яхат и клатят от 30 години. Коалирал си се с мутро чалгар и мошеник – яж му сега паралитичния... хит. Прегърнал си се с болшевико-шумкарите от „Позитано“ – има да чакаш подкрепа по декларацията си за националните приоритети.

Всичко това споделям не само като констатация, а защото политическата ситуация е изключително напечена. Предстои връчването на третия мандат и се опасявам от повторение на бутафорната коалиция „Петков“, която не можа да изтрае и колкото една овча бременност. Защото беше предварително сготвена и пробита от наличието в нея на мафиоти и тарикати, чужди агенти и местни шпиони, дърти ченгета и млади бизнесмени със собствен дневен ред.

В политиката е като в интимните отношения – мисленето трябва да идва преди секса, а не на другия ден. Ако не вярвайте, питайте Диана Димитрова – още една, дето сама си го търсеше.