Не се еб*авайте: Пълно мълчание обзе "Има такъв народ"

Слави и сценаристите му загубиха ума и дума от изборните резултати

Политика
21:55 - 02 Октомври 2022 (обновена)
6064
Не се еб*авайте: Пълно мълчание обзе "Има такъв народ"

Инфарктната ситуация с изборните резултати, които могат да изхвърлят партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" от парламента, доведе до пълно мълчание в ръководството й. Вече три часа след обявяване на прогнозните резултати, които отреждат в най-добрия случай последно място в парламента на ИТН и в най-лошия - изпадане зад парламентарния борд, никой от лидерите не обелва и дума.

Обикновено духовитият сценарист и шеф на парламентарната група на ИТН в предишните три парламента Тошко Йорданов този пъти се крие от медиите и не коментира нищо.

Доскорошният депутат и сценарист Филип Станев подмина телевизионните камери, опитвайки се да прояви някаква ирония, но този път не му се получи. Лидерът Слави Трифонов също мълчи засега.

А беше време, когато Тошко Йорданов блестеше с иронични фрази към политическите си опоненти. Преди време той пусна цитат от песен на Трифонов като „послание“ към Демократична България. „Не се ебавайте с нас, щото който ни закача после не успява да се върне в мача", написа Йорданов и добави хаштаг "идва този, който ще изхвърли боклука".

Вероятно в случая избирателите изхвърлиха ИТН на боклука, макар че през юли 2021 г. й отредиха първото място в предсрочните парламентарни избори и й дадоха шанс да състави правителство.