Неймар скатава, но загрява с тайнствен модел

Бразилецът плаща по 10 000 паунда на месец на човек за антураж от приятели

Новини
16:20 - 11 Ноември 2019
2852
Неймар скатава, но загрява с тайнствен модел

За пореден път суперзвездата Неймар намира място в жълтите хроники, а не в спортните. Бразилецът не беше в Париж, а прекара свободното си време в любимият и слънчев Барселона. Там бразилецът отново купонясва с бившия си антураж, както и със съотборника си в националния отбор на Бразилия Артур.

Звездата на ПСЖ лекува травма и затова беше освободен от задължения, докато неговият отбор се мъчеше на терена срещу Брест (2:1) за първенство.

Неймар бе забелязан в добре познат хотел в Барселона, където клубът организира вечеря за играчите и хората от щаба на Ернесто Валверде.

Освен с антуража си и Артур, Неймар бе в компанията на малко известна досега испанска моделка. Името й е Ноа Саес и вече се говори, че тя е новата приятелка на бразилеца.

Родената в Малага моделка, сподели снимка с Неймар от хотела, след което и от нощен клуб. Според част от испанските медии, двамата дори са имали връзка, докато бразилецът бе играч на Барса.

В същото време Неймар плаща луди пари за компания. Той има трима човека антураж - близки приятели, които нарича "партньори". Той им вярва изключително много и им плаща по 10 000 паунда на месец, за да оформят "Отбор Неймар".

Техните имена са Джил Себола, Жота Амансио и Карлос Енрике и всеки един от тях има основна роля в живота на Неймар.

Себола първо беше агент на нападателя, но сега работи като негов фотограф и се грижи за видеотата му в социалните мрежи. Той е собственик на марка за дрехи, студио за татуировки и компания, която се занимава с планирането на различен вид събития.

Амансио е персоналният съветник на Неймар, а Енрике е мозъкът на "Отбора на Неймар". Той се грижи за интересите на бразилеца извън терена.

Четиримата са постоянно заедно, като самият Неймар смята, че той е постигнал всичко благодарение на тях.