Неочаквано признание за Брад Пит

Шоу
23:20 - 03 Февруари 2022
10479
Неочаквано признание за Брад Пит

Благодарение на сериала "Наследници", Брайън Кокс успя да отново да си върне звездната слава. Възрастният актьор също така не пести критичното си мнение към много от колегите си - от съмнението в качествата на колегата си от сериала Джеръми Стронг до откритата си неприязън към Джони Деп.

75-годишният актьор обаче няма какво лошо да каже за друга звезда, с която е работил - Брад Пит.

Двамата се снимат заедно в хита на Волфганг Петерсън "Троя", който е базиран на "Илияда" на Омир. Кокс е в ролята на цар Агамемнон, а Пит - на Ахил. "Спомням си, че в един момент останах напълно зашеметен от Брад", казва Кокс пред медиите.

"Не беше се появявал в такава роля до момента... Появи се на снимачната площадка и ченето ми увисна, защото беше невероятно красив. Напълно хетеросексуален съм, но тогава си помислих: Господи, този човек е разкошен! Какъв шанс има който и да е на екрана срещу такъв красив мъж!".

Филмът "Троя" излиза на екран през 2004 г., а сценарият е на Дейвид Бениоф, който пък нашумя години по-късно с „Игра на тронове”. В ролята на Хектор е Ерик Бана, Орландо Блум играе Парис, а Даян Крюгер - хубавата Елена.