НЛО наблюдава вулкана Попокатепетъл

Появява се редовно над димящия кратер

Мистика
18:32 - 18 Януари 2023
5679
НЛО наблюдава вулкана Попокатепетъл

Жителка на мексиканския град Атлиско решил да снима луната, но случайно заснел НЛО, летящо над вулкана Попокатепетъл. Карла Гарсия казва пред местен новинарски портал, че нейният приятел Луис Гуера се събудил рано сутринта и решил да приготви закуска. В този момент чул изригването на вулкана Попокатепетъл.

Според Карла нейният приятел извадил мобилния си телефон и започнал да прави снимки и видеоклипове, фокусирайки се върху пълната луна, надничаща над склона на вулкана. Първоначално не забелязал странния обект точно над кратера, но когато разгледал какво е снимал, останал много изненадан от ясното изображение на НЛО.

„Тогава той ми изпрати снимка с НЛО-то чрез WhatsApp и когато се събудих, я видях и споделих“, казва Карла. „Тъй като приятелят ми не е фен на социалните медии, го попитах дали мога да кача снимката му в Туитър и той каза „да“, добавя жената.

По-късно тя получава едно след друго съобщения от приятели, които й казвали за обекти, подобни на НЛО, летящи близо до вулкана.

Известният уфолог Скот Уоринг проучва снимката. Казва, че вулканът Попокатепетъл се е превърнал в най-известния вулкан в света порадиНЛО-тата около, във и над него. Според Уоринг снимката има невероятни детайли, толкова много, че може да се види метала на кораба, формата, шевовете по материала.