Новина на Lupa.bg: Владо Карамазов се тръшна на сцената от Covid-19

Личности
14:10 - 20 Ноември 2020
5277
Новина на Lupa.bg: Владо Карамазов се тръшна на сцената от Covid-19

Актьорът Владимир Александров, познат на публиката с арт псевдонима Карамазов, се тръшна от коронавирус на сцената и прати четирима свои колеги под карантина, научи първо Lupa.bg от свои хора в Народния театър.

Любимецът на публиката проявил симптомите в сряда по време на репетиция на постановката „Богът на касапницата” в Народния театър. Докато играел, Карамазов вдигнал температура и започнал да кашля. По-късно се потвърдило, че финият актьор е поредният покосен от китайската гадост.

Драмата обаче се оказва по-голяма, защото под карантина са поставени и неговите колеги в пиесата Александра Василева, Юлиян Вергов, Радена Вълканова, както и Владо Пенев, който вече преболедува вируса през август.

Източник на Lupa.bg от храма на Мелпомена обясни още, че заради заразата на Владо Карамазов общо шест представления падат от афиша на Народния театър за следващите 14 дни.

В момента артистът се е самоизолирал, като карал болежката сравнително леко - с главоболие, температура и обща отпадналост.

И като доказателство, че животът често се шегува с нас и плановете ни, само преди два дни Карамазов пусна в инстаграм тази снимка с коментар: „Бях на фризьор ето така. Като джедай, но по-добре, отколкото болен от гадорията”.