Новина в Lupa.bg: Мариана Векилска има нова работа

Личности
17:45 - 15 Юли 2020
9997
Новина в Lupa.bg: Мариана Векилска има нова работа

Мариана Векилска има нова работа, научи Lupa.bg. Чаровната бивша водеща на Би Ти Ви от 13 юли е уредник в Националния военноисторически музей.

Красавицата отново живее и работи в България, след като преди повече от година напусна телевизията, за да се установи в Брюксел. Преди дни Мариана обясни пред конкурентите от Нова тв, че причината да се завърне е синът й. При заминаването за Белгия той останал тук, докато тя подредила живота си в чужбина. След това имала намерение да го вземе, за да учи там, обаче...

„Той е на 15 години и не пожела да дойде. Изкарах една година, тъкмо се установих и си дадох сметка, че не трябва да се отделям от сина си", обясни Векилска. Дъщеря й завършва магистратура в Маастрихт, но и тя имала намерение да се върне, за да се развива в България.

Векилска замина за Брюксел, за да работи в европейското ръководство "Въздушно движение". Сега, освен новата работа във Военния музей, брюнетката се занимава с корпоративно обучение по публична комуникация. В него учи хората как да общуват според бизнес етикета.

Векилска постна новината за новото работно място на стената си във фейсбук. Отдолу нейна приятелка коментира: „Успехи на новото поприще! Изненадващ ход, но човек преоткрива себе си постоянно, мисля аз! Щастливи мигове на новото място!:)”

Мариана Векилска побърза да отговори: „Благодаря! Така е. Пътят ми е интересен и затова съм щастлива!”