Новите деца променят Земята

Индигови, кристални, златни - уникални и различни

Мистика
17:41 - 27 Май 2023
9196
Новите деца променят Земята

Индигови, кристални, златни – тези определения за деца, които се раждат през последните 30-40 години, се срещат все по-често. Водещо винаги в тях е различието – тези деца са различни. Те се раждат с изключително силна чувствителност и интуиция, не понасят лъжата и рядко се чувстват добре в съвременния свят. Някои от тях са гениални в много области, други са крайно затворени и странят от обществото. Те живеят в свой собствен свят. А светът просто е принуден да ги приема, защото числото на индиговите, кристалните и златните деца става все по-голямо.

Ясно е, че те са бъдещето, което с раждането им се приближава сигурно и неотменно. В това бъдеще няма войни, противопоставяне, злоба и омраза, а само сътрудничество и взаимопомощ. Различните деца се раждат, за да го наложат – въпреки привидното надмощие на материята и всепоглъщащата страст към власт и богатство. Може да изглежда несериозно, но тези деца имат способностите на най-известния български прорицател Ванга – обикновено знаят близкото и далечно бъдеще, повечето са добри лечители, за тях здравословният начин на живот е нещо естествено и задължително.

Кит Армстронг е едно такова дете. Започва да говори на 9 месеца. Малко по-късно вече чете и смята. На 5 години свири на пиано и композира, на 9 е студент по музика, а на 12 – вече има дипломи по математика и пиано. На 16 години Кит Армстронг разсъждава за музиката и математиката така:

„Всеки звук може да бъде изобразен като математическа функция, а музиката - като определена група от функции, които са приятни за ухото или за музикалната интуиция на човека”. Кит е роден в САЩ. Майка му е утвърден финансист от Тайван, а бащата англичанин остава непознат за родения гений. Кит е само един от милионите различни деца, прииждащи на планетата, за да я променят за по-добър живот. Напоследък са наричани „Звездни хора“.

Смята се, че децата индиго започват да се раждат след 1970 година, но малко на брой от тях винаги са се раждали на Земята. Притежават боен дух и имат за цел да спрат старата система, която вече не е от полза. Децата индиго са тук, за да променят основополагащите идеи на системите за управление, образование и правораздаване, обединявайки ги в единно и справедливо цяло. Обикновено това са пламенни, решителни и понякога дори малко раздразнителни хора, което им помага да постигнат целите си. Децата индиго разпознават кога ги лъжат, отнасят се с тях снизходително или ги манипулират. Много от децата индиго се диагностицират с ХРНВ - Хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието, тъй като са силно чувствителни и буквално съществуват на едно по-високо, по-бързо развиващо се ниво.

Аурата на индиговите деца и с цвят индиго, откъдето идва и названието им. При кристалните аурата вече е виолетова, след което идва ред и на бялата аура. Има данни, че в България, особено след 2000 година, се раждат повече деца с бяла аура, отколкото с индигова. Те са любящи към природата и животните, търпеливи, спокойни, хармонични и ясновиждащи. Изследването на ДНК на кристалните деца показва, че те притежават още 4 допълнителни нишки, което ги прави различни от обикновените хора.

Учени от Калифорнийския университет са прибавили към клетки на кристални деца смъртоносна доза спин, но те останали напълно незасегнати. Кръвните проби са заразявани с ракови клетки и отново организмът не развил заболяване. Тези деца имат имунитет към всички болести. Както здравословно, така и емоционално не допускат да бъдат разбалансирани, в същото време притежават свръхестествени умения като разчитане на миналото, преминаване през дебели стени, знаят за събития в бъдещето, четат затворени книги, левитират, състрадателни са и имат силно чувство за дълг и отговорност.

Около 2010-та година започват да се раждат деца със златна аура. Наричани са и Деца на дъгата. Тези малчугани притежават висок интелектуален капацитет, а изследванията им разкриват, че вибрациите им са много по-високи от тези на обикновените хора.

На тях се възлагат надежда да  осъществят прогрес във всички жизнено важни сектори на науката, икономиката и общественото устройство, да създадат технологии за бързо и ефективно изчистване на почвата, въздуха и водата. С любов, търпение и изключително благородство тези деца подготвят новия Златен век на Земята.