Новолуние е: Тази нощ напишете желанията си, ще се сбъднат

Първата нощ от изпълването на всяка луна има силата молитвите да бъдат чути

Мистика
13:37 - 23 Ноември 2022
9635
Новолуние е: Тази нощ напишете желанията си, ще се сбъднат

Тази нощ е магическа и може да помогне да се сбъднат съкровените ви мечти и желания за 2023 г., пише в свой астрологичен анализ "19 минути". Защо ли? Защото е новолуние. Точният час е 0,57-0,58 ч. в нощта на сряда срещу четвъртък, 23-ти срещу 24-и ноември.

От този момент и в следващите 8 часа можете да напишете на лист 10 желания/мечти/копнежи/молитви/искания и да очаквате, ако не всички, поне част да се сбъднат. Опитът на стотици хора показва, че наистина се получава. Важно е те да бъдат за добро, да бъдат ясно формулирани, да не се смесват 2 или 3 в 1, защото така са блянове в обща посока.

Защо точно новолунието да е моментът за това? Първата нощ от изпълването на всяка луна има силата молитвите да бъдат чути и отговорени в рамките на следващите 6 месеца.

Според астролозите това новолуние в Стрелец е още по-специално. То дава ключ за сбъднати за добро мечти в рамките на цялата следваща година – т.е. за два пъти по 6 месеца. Причините за това са няколко. Освен че имаме нова луна, на 24-и ноември – деня след нощта на новолунието, Юпитер влиза в силата си след 4 месеца ретроградност и 4 дни в застинало положение.

Планетата на властта, парите, наградите, сбъднатите копнежи ще даде допълнителна сила на нашите стремежи, ще ни даде поводи за гордост и радост, често идващи даже и неочаквано след дълги периоди на терзания, тревоги, обезнадеждаване. Ще ни вдъхне още увереност, от която имаме нужда - сила на волята и на късмета ни.

Това важи с особена сила за финансовата област, защото Юпитер е в Риби до Игнажден – 20 декември, а те улесняват пътя на парите до нас и около нас. И би трябвало да осигуряват сравнително спокойствие, преди да се хвърлят в огнения Овен, комбиниран в края на годината и първите седмици от новата с ретрограден Меркурий „за разкош”.