Областният координатор на ИТН в Монтана хвърли оставка

Пламен Абровски няма да е и член на партията

Политика
21:40 - 31 Октомври 2022
2664
Областният координатор на ИТН в Монтана хвърли оставка

Областният координатор на ИТН в Монтана Пламен Абровски обяви с пост във Фейсбук, че подава оставка. 

Ето какво написа той:

"Знаете ли приятели, какво е отговорността? Според тълковните речници и енциклопедиите “Отговорността е спазването на задълженията и вниманието при вземане на решения или извършване на нещо. Отговорността е и фактът, че носиш отговорност за някого или нещо. С други думи, отговорността означава да се грижиш за себе си и за другите, в отговор на доверието, което хората имат един към друг.”

За да можеш да осъзнаеш какво е отговорност, ти трябва да можеш да се извисиш и да погледнеш ситуацията и фактическата обстановка отстрани през погледа на хората. И да я осъзнаеш!

За малко повече от година и половина ПП “Има Такъв Народ” изгря на политическия небосклон и от първа политическа сила се превърна в непарламентарно представена политическа партия.

За това обаче не е виновен гласоподавателя! За това сме виновни ние политиците! А когато някой е виновен, той трябва да понесе своята отговорност! В тази връзка аз като част от ПП “Има Такъв Народ” не съм изключение.

За съжаление аз не мога да поема отговорност на национално ниво, но мога да поема отговорност за ситуацията на регионално ниво. В тази връзка аз поемам своята отговорност за всичко, което се случва с партията и днес подадох своята оставка като Областен координатор на ПП “Има Такъв Народ” за Област Монтана, като член на Арбитражно-контролната комисия и като член на ИТН!

Има Такъв Народ не е просто партия - тя е кауза за много хора и именно те са нейното богатство! Аз оставам приятел на ИТН и на хилядите страхотни хора, с които се запознах през последните три години. Няма да преча и винаги ще помагам, когато и ако съм нужен.

Благодаря на цялата структура на ИТН в Област Монтана за усилията, жертвите, смелостта и верността!"