Обрат! Милионерката Краси е убита от мъжа си !

Новини
14:36 - 18 Септември 2020
11077
Обрат! Милионерката Краси е убита от мъжа си!

Лъчезарната милионерка Краси, открита умъртвена с изстрел в дома си в пловдивското село Бегово, не се е самоубила!  Първоначалната версия, че съпругът на 21-годишното момиче не е бил в дома им в това време и именно той е станал свидетел на кошмара, заварвайки жена си мъртва в локва кръв, изглежда, ще се окаже съшита с бели конци... Най-кошмарното е, че именно Любомир Петров, с когото младата жена се е разделила малко преди трагедията и който е баща на двете й деца, ще се окаже убиецът на Краси.

В момента психолози разговарят с него, според информация на Glas.bg той все още не е признал напълно, но според разследващите "нещата клонят натам".

Припомняме, преди няколко години майка й Ива и баща й Делко, когото наричали с прякора Шилото, катастрофирали. Тогава жената починала на място, а бащата тежко преживял смъртта на жена си, поболял се и преди няколко месеца също починал. Преди да се спомине, Делко, който бил голям за региона арендатор на земя, прехвърлил всичко на Краси. Така младата жена също станало арендатор – над 1000 декара земя, на които има засадени различни насаждения.

Оръжието на престъплението

Преди време около Красимира, според думите на местните, заради пари, се завъртели двама братя от Бегово. Момичето започнало връзка с единия от тях – Любомир Петров, който е и баща на двете деца на Красимира. Хората разказват, че бил конфликтен, а преди по-малко от седмица двамата се изпокарали. Полицията разследва причините за трагедията.