Обратни, дебели и черни са новите звезди на "Викторияс Сикрет"

Новини
12:43 - 10 Октомври 2019
2235
Обратни, дебели и черни са новите звезди на "Викторияс Сикрет"

Трансексуален, „плюс сайз” модел, азиатка и чернокожа. С промотирането на такива лица световноизвестният бранд за бельо "Викторияс сикрет" се надява да изчисти опетнения си имидж, след като през последните години неговото ръководство бе непрестанно подложено на нападки за липса на толерантност към „различните” лица в модната индустрия.

Въпреки че моделите са наети за една единствена кампания на бранда в колаборация с друга британска марка, това все пак е крачка напред, отбелязват експерти. Али Тейт Кътлър е първият модел с пищни форми, който работи с компанията. Самата Кътлър сподели своето въодушевление от общата кампания с бранда с пост в социалните мрежи:

„Мисля, че съм първият модел размер 44, който работи с "Викторияс сикрет" . Независимо от това, изключително щастлива съм от общата кампания с бранд, който идолизирах в тийнейджърските си години”.

Мей Симон Лифщиц е трансексуален модел с датски произход. Тя също споделя вълнението от общия си проект с бранда в социалните мрежи и определя усещането от тази кампания като „освобождаващо”.