Обяснение в любов изненада Антоанета Цонева

Неизвестен сложи бележка с нарисувано сърце на буса на ДБ в Ботевград

Новини
13:32 - 09 Септември 2022
5687
Обяснение в любов изненада Антоанета Цонева

Желязната лейди на ДБ Антоанета Цонева бе изненадана приятно по време на обиколките на ДБ из страната. Депутатката от последните три парламента откри на буса на демократите втъкната под чистачките бележка с...нарисувано сърце. 

“Добро утро! Днес сме в Етрополе и Ботевград. Някой е сложил сърце на стъклото на буса ни тази нощ. Благодарим за подкрепата! На 2 октомври с 25 за “Демократична България”, написа зарадвана иначе деловата и винаги сериозна дама. 

Заедно с кандидатите на “Демократична България” от София област Николай Диловски, Иван Димитров, Нели Цанова и Димитър Дмитров, тя се срещна с граждани в двата града от областта. 

„Управлението има нужда от разум, затова и нашият предизборен слоган е такъв - "Довери се на разума". Управлението трябва да бъде стабилно, изградено на разумни и устойчиви решения. Ние от "Демократична България" търсим силата на хората, защото смятаме, че сме тези, които могат да осигурят това. Нужна ни е подкрепата им, за да можем да защитаваме дневния ред в интерес на хората, както и да имаме по-голяма тежест в следващия парламент“, каза Цонева.

Цонева увери местните, че никой няма да стои на тъмно и на студено през зимата, нито пък да бъде оставен с неплатени сметки, въпреки постоянните шокиращи и страховити предупреждения от управляващите и ГЕРБ.