Официално: "Прада" и "Адидас" правят заедно маратонки и чанти

За сътрудничеството между двете фирми се разбра съвсем скоро

Мода
12:24 - 25 Ноември 2019
12220
Официално: "Прада" и "Адидас" правят заедно маратонки и чанти

След като разработват съвместен проект в продължение на седмици, „Прада” и „Адидас” най-накрая споделят дебютните продукти от тяхното сътрудничество. Първият е изцяло в бял цвят на маратонката „Адидас Суперстар”, произведена в Италия от „Прада”, която ще се появи в лимитирана серия от 700 бройки.

Маратонката ще бъде изработена в унисекс вариант и ще съдържа номер на издание, релефен от външната страна, както и логото на „Прада” на езика и отстрани.

Логото на „Прада” е отпечатано от външната страна на обувката

Към обувката марките пускат и голяма версия на чантата за боулинг на”Прада”, също в бяла кожа, която хибридизира емблематичния силует на „Прада” с функционалността на фитнес чанта „Адидас”.

Чантата за боулинг „Прада” за „Адидас Суперстар”  ще излезе на 4 декември

И двете марки имат дълга история на сливането на спорта с поп културата. Маратонката „Суперстар”, пусната за първи път през 1969 г. като баскетболна обувка, бързо надхвърля спортното си предназначение, за да се превърне в модна икона. „Прада” има своята заслуга, благодарение на своите колекции „Прада” спорт”.

Вътрешността на обувката има номера на изданието - само 700 общо

Обувката „Суперстар” и чантата за боулинг обединяват тези светове - и биха се съчетали чудесно с анцуг „Адидас”, или може би с една от ризите на „Прада”.

И двата продукта ще бъдат налични в избрани магазини „Прада” и „Адидас”, както и онлайн на 4 декември, което ги прави идеалният празничен подарък за модния фен в живота ви - или, за самите себе си.