Опитват да изкарат Иво Пилето дрогиран, виновен за смъртта си!

Никой не казва дали убиецът му е в България, търсят ли го?

Новини
14:58 - 26 Февруари 2024
7744
Опитват да изкарат Иво Пилето дрогиран, виновен за смъртта си!

Ивайло Чобанов-Пилето, който умря след месец в кома, изпил литър вино в известна столична пицария, преди да налети на бой на шофьор в столичния кв. "Лозенец", пише "24 часа".

До този момент никой от полицията не казва къде е богаташкото синче, убило криминалната личност и дали изобщо го търсят? 

При аутопсията станало ясно, че в кръвта на Иво Пилето има следи от кокаин, амфетамини и много други наркотици, с изключение на марихуана. Ивайло Чобанов е починал близо месец след нелеп инцидент, при който напада млад шофьор. 

В петък от СДВР разпространиха клип от свадата между него и друг шофьор в София от 26 януари. Криминалистите търсят свидетели на инцидента. На кадрите се вижда едър мъж, който стои до вратата на кола, паркирала неправилно. След минута полита назад и удря главата си в друга преминаваща кола. Шофьорът, който го изблъсква преди това, и други хора му оказват първа помощ. Откаран е в болница. Минути по-рано Ивайло Чобанов се е возил като пътник в друга кола. Видял пикапа на шофьора и се ядосал.

 "Ще хвърлям ези-тура. И ако се падне ези, ще се разправям с този", казал Иво Пилето. Хвърлил монета и се паднало ези. След това отишъл да се саморазправя с шофьора, като се опитал да го извади от колата, за да го бие. 

Шофьорът на пикапа е задържан и обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост. В четвъртък Софийският градски съд го е освободил без мярка за неотклонение. Той не е криминално проявен, за разлика от Чобанов, който преди години беше арестуван заради сводничество.