Последни скандални подробности за убийството на Иво Пилето: Източена ли е сметката през телефона му?

Приятели искат да погребат Ивайло Чобанов

Новини
14:17 - 26 Февруари 2024
23724
Последни скандални подробности за убийството на Иво Пилето: Източена ли е сметката през телефона му?

Изплуваха нови скандални факти за смъртта на Ивайло Чобанов - Иво Пилето. Lupa.bg първа написа, че криминалната фигура е убита при сбиването на бул. "Черни връх". Днес медията ни разбра, че се случва нещо нередно с телефона на жертвата. 

Свидетели твърдят, че дни преди да бъде убит, Иво Пилето се е похвалил пред приятел, че си е настроил безконтактно плащане през телефона си. Той бил много доволен и ентусиазиран от това удобство. В периода, в който бил вече мъртъв, негов авер не знаел за трагедията и му пише в апликация за чат.

Съобщението става "видяно".

Приятелят на Иво Пилето пита през медията ни, как мъртъв човек, който преди да умре е бил 3 седмици в кома, е видял съобщението. Кой има достъп до телефона му и точени ли са пари от сметката на Чобанов. 

Lupa.bg разполага с последната снимка, която убитият млад мъж е изпратил от телефона си преди да бъде убит. "Да ти е за спомен, приятелю!!!". пише Иво под снимката, сякаш е знаел, че нещо фатално ще му се случи.

Както медията ни първа писа, убиецът е син на влиятелен богаташ, дарител на Столична община. Първи писахме и че случаят е докладван много по-късно на прокуратурата, за да може килърът да напусне страната ни.

В момента авери на Иво Пилето правят всичко възможно да получат разрешение да погребат тялото, защото по тяхна информация майка му е казала, че остава на полицията да организира всичко.

Lupa.bg ще продължи да следи случая.