Още една мома се задоми след "Ергенът"

Нещо за четене
17:27 - 05 Април 2022
4329
Още една мома се задоми след "Ергенът"

Певицата Ева Георгиева от романтичното риалити „Ергенът“ отпадна от надпреварата за сърцето на Виктор Стоянов, но въпреки това не унива. Блондинката сподели емоциите си от шоуто.

„Влязох в предаването с намерението да се забавлявам и си казах: Аз съм шоумен, нищо чудно и да се влюбя по телевизията. Точно тогава се бях разделила с моя дългогодишен приятел Алекс Кипров и реших да се запиша. Бях самотна, сингъл певица, един ден пускам телевизора и точно в това време дават реклама на „Ергенът“. Аз съм зодия Близнаци и смятам, че всичко е съдба“ – разказа Ева.

На първия кръг на кастинга тя отговаря в продължение на часове на 160 въпроса. Месец по-късно я викат за кастинг на живо и точно тогава тя вижда Виктор за първи път в телевизионна реклама.

„В предаването започнах да общувам с него и като се опознахме, си се влюбих. Аз съм влюбчива натура, с детски характер, детска душа, чиста, сладка и невинна. Виктор ми се стори много зрял и мъжествен“ – сподели певицата.

Относно конфликтите и лагерите в риалитито тя коментира, че е много адаптивна личност.

„То не се видя на екрана, но много развеселявах всички. Бях като слънчицето, а и често им пеех. Аз май съм единствената, която успя да схване Александра. По принцип успявам да разбирам хората. Така съм възпитана – да съм отворена към хората. Харесах Алекс и за мен тя е фаворитката за победа. Станахме приятелки и в живота“ – призна Ева.

Тя коментира, че в „Ергенът“ всичко може да е подло – всяка усмивка, всяко прекъсване на малките срещи.

„Все пак ние не сме там, за да правим приятелства, а да се борим за този мъж. Изглеждаше, че повечето го харесват, а това прави борбата истинска. Не очаквах да има чак толкова обиди и такова напрежение, но аз не влизам в конфликти“ – поясни EVA.

Като носителка на бялата роза тя имаше право да измести някоя дама от срещата й с Виктор и това се случи с Ния-Косара.

„Бих взела срещата на всяка една от дамите, иначе Ния-Косара е страхотна“ – коментира певицата.

Тя е дъщеря на Теди Георгиев – първият диско певец в България.

„Той ми е дал всичко, което трябва да знам за сцената и за артистичното поведение. Винаги ме е подкрепял. Пея от най-ранна възраст. От 1 до 12 клас бях в Детския радиохор. Наричаха го момичешката казарма, защото е с много трудни кастинги за влизане и стриктен режим. Обиколихме света, ходихме и в Япония, а Христо Недялков бе невероятен ментор и лидер“ – разказа EVA.

На финала на разговора тя призна, че месец след „Ергенът“ отново се е събрала с бившия си приятел Алекс Кипров.