Освалдо Риос проговори за връзката си с Шакира

Нещо за четене
10:13 - 20 Май 2022
7893
Освалдо Риос проговори за връзката си с Шакира

Латиноамериканската звезда сподели любопитни подробности около романса си с изкусителната поп певица в края на 90-те години. Освалдо, който в момента е участник в риалити предаване, версия на популярното и в българския ефир шоу „ВИП Брадър“, призна, че с Шакира са били на крачка от женитба.

„Имахме планове да се оженим, дори търсихме свой общ дом. Аз бях първата й любов“, изтъква актьорът и допълва, че въпреки силните чувства, които е изпитвал към талантливата певица, самият той е инициирал раздялата им. „По това време аз вече имах успешна кариера, а нейната започваше. Осъзнах, че връзката ни няма да проработи. Когато обичаш някого, понякога е по-добре да го освободиш и именно това е най-голямото проявление на любов. Тя трябваше да полети и вижте докъде стигна. Раздялата ни беше най-полезното нещо за нея“, разкрива Освалдо.

Дълги години причината за края на връзката между актьора и певицата остава загадка, тъй като двамата открито демонстрират своите романтични отношения. Според близки на Шакира дори един от албумите й е вдъхновен от любовта й към Освалдо. По време на връзката им тя е на 20, а той на 36 години. През 2017 г. световноизвестният актьор публикува в профила си в Инстаграм видеоклип от турне на Шакира в Бразилия през 1997 г. и споделя, че има прекрасни спомени от времето, през което двамата са били заедно. Клипът обаче не е приет с въодушевление от почитателите на поп изпълнителката, които обсипват Риос с критики и обиди.

Изумителната кариера на Освалдо е помрачена от обвиненията на бившите му съпруги във физическо насилие над тях. Звездата от теленовелите „Касандра“, „Вдовицата в бяло“, „Три съдби“, „Триумф на любовта“ и др., има общо три брака и три деца. Шакира от друга страна се радва на дългогодишен семеен живот с испанския футболист Жерар Пике, с когото имат двама сина – Милан и Саша. Преди години, отговаряйки на спекулации, че също е била жертва на агресивно поведение от страна на Риос, Шакира увери, че актьорът винаги се е отнасял уважително с нея.