Папи Ханс призна: Излизам от най-трудния си период

Вероятно ще изгубя няколко инфлуенсърски договора, заяви артистът

Нещо за четене
16:53 - 18 Април 2023
3749
Папи Ханс призна: Излизам от най-трудния си период

Папи Ханс проговори за отсъствието си от социалните мрежи и най-трудния си период. Константин Трендафилов, както е истинското име на артиста, не разкри от какво естество са проблемите му, но не скри, че е в дупка. 

"Не съм бил много активен в социалните мрежи напоследък. Основно споделям сторита от концерти и участия, за да благодаря на хората, че са дошли да дадат любов.
Усещам как ми става все по-неприятно да поддържам усмихнатата си инстаграм поза, което е проблем. Вероятно ще изгубя няколко инфлуенсърски договора. Както и да е.
Отнема ми много кураж да споделя в инстаграм какво се случва в мен, дори отгоре-отгоре, а ми е толкова лесно да го направя чрез музиката.
“Терапия” е EP. Като албум, ама само три песни. Но това са най-ценните песни, които съм писал. И имам един философски извод. Често страдаме по-дълго отколкото трябва, само защото ни е страх да погледнем в най-закътаните кътчета на съзнанието ни. Защото ни е страх да признаем, че сме слаби. И защото ни е страх да приемем, че абсолютно винаги проблемът е в нас. Ще обявя точен ден за първата песен тия дни. Мерси, че изчетохте всичко това" - пише Папи в инстаграм.