Първият  бардак със SEX кукли  отвори врати в София

4 надуваеми красавици могат да бъдат наети срещу 100 лева на час

Общество
09:36 - 15 Март 2019
29323
Първият бардак със SEX кукли отвори врати в София

Първият в София публичен дом, предлагащ секс срещу заплащане с надуваеми проститутки, набира все по-голяма популярност сред перверзни столичани и чуждестранни гости. Бардакът със 100% силиконови жрици на любовта функционира от около година в „сърцето“ на София, а познавачи на бизнеса с платена любов признават, че са смаяни от клиентелата и оборота, който вертепът съумява да реализира.

Публичният дом рекламира стоката си в специализирани сайтове за секс запознанства и фейсбук групи, където високотехнологичните красавици Джазма и Ема, изваяни анатомично от медицински силикон, примамват любителите на секс приключения да ги посетят.

Визитите в бардака се уговорят изцяло по интернет чрез сайта www.loveadoll.bg, където е обяснена подробно и процедурата. „След заплащането на среща с кредитна/дебитна карта и ангажирането на час от графика получавате електронно съобщение на посочена от Вас електронна поща. Съобщението съдържа потвърждение за запазения час, детайли относно точния адрес на стаята за релакс, достъпа до нея и телефон за връзка. Всички наши адреси са на удобни локации в „сърцето на града“, а паркомястото ви е подсигурено от зоните за платено паркиране“, уверяват съдържателите на първия софийски публичен дом с надуваеми проститутки.

Находчивите сутеньори на секс куклите разполагат с 4 надуваеми красавици –  два комплекта от блондинката Ема и два на мулатката Джазма, които отдавна са хит на секс пазара в Америка и Азия.

„Ема и Джазма не са никак евтини, всяка една от тях струва колкото една циганска булка. Цената на блондинката е 4300 долара, а мулатката върви по $ 6000. В специализирани еротични сайтове хиляди потребители твърдят, че материята на тези секс кукли-чудо удивително наподобява на пипане нежна женска плът“, разяснява пред репортер на Lupa.bg собственик на верига SEX магазини. Според думите му малцина българи притежават своя собствена секс кукла с подобно качество заради твърде високите им цени.

Всъщност, даже и почасовото наемане на надуваемите секс гърли като проститутки никак не е евтино. Цената за 1 час интимно приключение с Ема или Джазма е твърдо фиксирана на 100 лева. Трийсет минутен сеанс струва 80 лева, а за потентните мераклии има и отстъпка – 2 часа с надуваемата кукла струват 180 лева.

Предприемчивите сводници са оборудвали 4 стаи за отдих в спретнати апартаменти в жилищни кооперации в района на Петте кьошета, баня Мадара, Руски паметник и Орлов мост.

„Стаите са досущ като в истинските бардаци – голямо легло и приглушена светлина. Клиентите влизат с пин код, който им се дава за отключване на терена. Те на практика не се срещат с жив човек, вършат си дискретно работата и си отиват“, обяснява познат на съдържателите на първия роден бардак с надуваеми проститутки. Според думите му, всяко едно от четирите „момичета“ изработва по 7-8 часа седмично, а чистата печалба на сводниците доближава 20 000 лева месечно.

„На практика те нямат големи разходи, освен наемите на терените и поддръжката на жриците от медицинския силикон. След всеки сеанс куклата трябва да се измие и дезинфекцира отвътре и отвън, след което се третира с вазелин отвътре, който предпазва от проникване и развитие на бактерии. Отвреме-навреме има щети по куклите, направени умишлено от злонамерени клиенти, но те са в рамките на приемливото“, разказва запознат с технологията на бизнеса.

Собствениците на бардака с надуваеми блондинки и мулатки предвидливо са се застраховали срещу евентуална кражба или пълно унищожение на жриците. „Поемаме ангажимент да не споделяме данните ви с никой и по никакъв повод, освен в случай на повреждане на инвентара“, предупреждават на сайта си сутеньорите. И наистина – кой би посмял да хукне из София с надуваема секс кукла под ръка, или пък да унищожи наетата си проститутка, когато рискува да бъде осветен като консуматор на платен секс с кукла и публично орезилен.

Срещу възможни злоупотреби с времето, което клиентът прекарва с надуваемата си изгора, сутеньорите са публикували оригинално обявление на сайта си: „В стаята за релакс има часовник. Проследяването на времето е ваша отговорност и ви съветваме да го следите, за да не се засечете с наш почистващ екип“.

Презервативите са препоръчителни, макар на практика повечето от клиентите да не ги ползват въпреки предупреждението, че с кондом се гарантира 100 хигиена. Публичният дом със секс кукли се радва на разнородна клиентела, като в последно време все повече софиянци в младежка възраст посещават Ема и Джазма.

„Първоначално основната клиентела беше от чуждестранни туристи и по-заможни араби, но напоследък и българите започнаха да се отбиват в стаите за отдих. В много случаи клиентите са срамежливи младежи, които не смеят да посетят проститутка от плът и кръв“, обяснява запознат с прохождащия у нас бизнес с почасово отдаване на секс кукли.