Първо в Lupa.bg: Биляна Петринска показа мъжа си

През ключалката
15:01 - 31 Март 2019
16996
Първо в Lupa.bg: Биляна Петринска показа мъжа си

Актрисата Биляна Петринска за пръв път публично показа мъжа до себе си, като го заведе на церемонията по връчването на театралните награди „Икар” в Народния театър. Фоторепортер на Lupa.bg единствен улови как двамата влюбени стоят заедно в залата в очакване на новината кой ще грабне престижната статуетка.

Самата Биляна Петринска, която е в трупата на Народния, досега не афишираше връзката си с бизнесмена Стилиян Манолов, от когото роди преди близо една година. В началото на май 2018-та 44-годишната тогава жрица на Мелпомена дари със син шефа на гараж „Дружба” на Столичен автотранспорт. Момченцето носи името Адриан.

Биляна Петринска докрай криеше дори и от най-близките си приятели и колеги, че има връзка с Манолов, както и че е бременна. От суеверие и заради това, че прехвърли 40-те актрисата не желаеше да бие тъпана, че чака бебе.

Биляна Петринска заведе мъжа си Стилиян Манолов в Народния театър


Заради множество любовни разочарования през годините атрактивната дама упорито криеше кой е таткото на сина й и избягваше да се появява с него публично. Сега обаче актрисата е по-щастлива от всякога, загърбила е суеверието и ходи навсякъде с любимия си, без да се притеснява от завистливи погледи.

Макар да са заедно от близо три години Петринска не се появяваше публично с гаджето си и ходеше сама на премиери или на купони. В Деня на театъра - 27 март тя за пръв път дойде в компанията на мъжа си в Народния театър и бе видимо щастлива от това, че двамата са заедно.

Симпатичният и богат господин пък всячески гледаше да угоди на приятелката си и споделял нейните културни интереси. Варненецът е любител на пътешествията и чакал Адриан да стане на годинка, за да ги заведе заедно с майка му на дълга почивка в красива Италия.


Малкият Адриан проплака навръх 9 май м.г, като лично щастливата майка съобщи благата вест в профила си във фейсбук. „Светът те приветства, скъпо мое детенце, Адриан!!! Ти беше моят блясък и озарение цели 9 месеца. Това бяха най-вълшебните и щастливи дни през целия ми 44-годишен живот. С любящия ти татко ще направим всичко по силите си, за да растеш здрав и щастлив, да имаш шарено детство и да станеш достоен, креативен и свободен Човек!“, написа тогава Биляна, която бе на върха на щастието си.

Актрисата с пищен бюст от дълги години е в трупата на Народния театър. Тя излезе по майчинство само за два месеца и се върна на сцената буквално месец след като роди. Биляна дори идваше на репетиции и на представления с малкия на ръце, като по време на спектаклите го кърмеше в гримьорната, а когато се налагаше да играе бебето бе поверявано на някоя колежка, на детегледачка или на някоя от бабите.

Миналата година Петринска дори заведе Адриан на турнето на Народния театър в Пловдив със спектакъла „Калигула”. Там Петринска е в една от водещите роли, като по време на бременността й в античната драма пищната й фигура се превърна по-скоро в търсен ефект.

Актрисата не сваля от ръката си червената гривна против уроки


Lupa.bg научи, че Биляна споделила пред свои приятели и колеги, че няма намерение да зарязва нито кариерата си, нито сина си и е амбицирана да съчетава майчинството с актьорството. Петринска вярва, че с раждането на Адриан е сбъднала най-голямата си мечта. От друга страна се изповядва, че театърът е нейна съдба. Признава, че заради кариерата си дълги години е пренебрегвала личния си живот.

Амбициозната Биляна играе в седем хитови постановки на Народния – „Калигула”, „Жана”, „Животът е прекрасен”, „Почивен ден”, „Идеалният мъж” и „Синята птица” и по време на бременността си не се отказа от нито една роля. Само през последния месец, тъй като коремът й тежеше се наложи да й бъде намерен заместник за една от ролите.

 

Снимки: Агнес Методиева