Първо в Lupa.bg: Боби Лазаров казва прогнозата, гушнал болонка (СНИМКИ)

Любопитно
21:00 - 26 Август 2019
18872
Първо в Lupa.bg: Боби Лазаров казва прогнозата, гушнал болонка (СНИМКИ)

Новото лице на прогнозата времето на Би Ти Ви Борислав Лазаров предизвика сензация тази вечер като се появи на малкия екран, гушнал болонка. Колоритният репортер обясни появата си със симпатичното четириного заради днешния Световен ден на кучето.

Боби Лазаров, който достойно замени Емо Чолаков, даде и напътствия на зрителите как да се грижат за домашните си любимци по време на жегите. Най-вече да им дават достатъчно вода, посъветва телевизионерът, а след това обеща времето и утре да е горещо.


Самият репортер обясни, че това е любимата му малтийска болонка Алиса. По собственото му признание тя е най-вярната жена в живота му.

Алиса се държа много прилично и не изложи Боби, а също така и не лаеше докато на екрана зад нея се сменяха снимките на други кучета. Всъщност малкото бяло кученце вече има телевизионен опит и знае как да се държи пред камерата, защото преди време Алиса гостува със стопанина си в предаването на Светослав Иванов "120 минути."


Борислав Лазаров още от малък обича кучетата и още като хлапе е искал да има домашен любимец.  „Нямах куче. Майка ми не позволи. Пробвахме няколко, но не издържаха изпита за куче в нашето семейство. Мама започна работа в кукления театър в Пловдив, беше музикален ръководител и се налагаше да пътува на турнета из България. Всеки път, след като татко я закарваше с колата до автобуса, той се връщаше с куче! Носел е болонка, пудел, немска овчарка... Мама обаче въвеждаше правилото – кучето трябва да живее на балкона. То плачеше на балкона, а аз вътре. Накрая отварях на поредното куче, вземах го да спи при мен в леглото и… мама го изхвърляше", разказа преди време в свое интервю симпатичният телевизионер.