Първо в Lupa.bg: Боряна Баташова първа гърми от "Денсинг старс"?

Вдовицата на Андрей Баташов се представи най-зле, обяви, че иска пак да се омъжи

Новини
22:59 - 20 Февруари 2024
33742
Първо в Lupa.bg: Боряна Баташова първа гърми от "Денсинг старс"?

Трудно изпитание очащва 16-те участника във възродилото се тази вечер шоу "Денсинг Старс", което събра над 1 милион зрители пред екраните. Те трябва да премерят сили в четири танца - ча-ча, самба, валс и фокстрот. Звездата в първата двойка е Виктор Стоянов, първият ерген на България. Той вече призна, че не може да танцува, но неговата партньорка Мария е на мнение, че Виктор се справя чудесно.

В шоуто грее Боряна Баташова, вдовица на актьора Андрей Баташов. Тя обяви, че иска отново да се омъжи. „В първия сезон на предаването участва съпругът ми Андрей. Венчахме се по време на снимките. И сега, когато съм сама и зная, че шоуто ми носи късмет, кой знае...", каза тя, явно с надеждата в предаването да срещне нов мъж и да мине пак под венчилото. 

В „Денсинг старс" Боряна загря паркета с ча-ча-ча заедно с партньора си Калоян. Журито не посрещна особено ентусиазирано танца им. Обяви ги за хаотични, несинхронни и им даде доста ниски оценки. Най-вероянтно те ще са първата отпаднала двойка тази вечер, прогнозират зрители. Едва ли публиката ще ги подкрепи, при наличието на далеч по-зрелищни участници.

Напрежението в Боряна и останалите суперзвезди е огромно, защото след минути една от двойките ще напусне. Линиите за гласуване остават отворени.

Още за пилотното издание на шоуто четете ТУК, ТУК, ТУК и ТУК