Първо в Lupa.bg: Ето го Джизъса с новата му

Нещо за четене
14:15 - 07 Май 2022
10076
Първо в Lupa.bg: Ето го Джизъса с новата му

Бившият футболен национал Благой Георгиев най-после се осмели да се покаже с новата си жена. Преди минути татуираният мачо пусна кадър как се гушка с брюнетка, видя първо Lupa.bg.

Предполагаме, че това е Полина - новата съпруга на набожният полузащитник. Двамата са от месец на остров Бали. Полина се занимава с пеене професионално, с близо 20 години по-малка е от Джизъса и произхожда от заможно семейството от Велинград. С Благо се запознават в столичен фитнес, като най-вероятно пенсионираният футболист да е знаел за финансовото ѝ състояние и фактът, че родителите ѝ държат хотелска верига във Велинград. Полина и Джизъса са се оженили тайно преди месец.

"Дали ще предлагам брак, дали съм сгоден, дали вече съм се оженил, това касае само мен и човека до мен. Моля всички доброжелатели да спрат да се ровят в моя живот и да се постараят да направят нещо смислено със своя. Има толкова добри каузи, които чакат помощ. Включете енергията си там. На обикновените потребители на социалните мрежи, които ми лепят своите присъди, искам да припомня, че всеки има право на мнение, но накрая само Господ ни съди всички", написа татуираният мачо след като сайтът ни разкри, че Благой се е оженил тайно.