Първо в Lupa.bg: Георги Христов погреба баща си на Великден

Нещо за четене
00:02 - 02 Май 2019
24647
Първо в Lupa.bg: Георги Христов погреба баща си на Великден

Само година след като изпрати майка си, Георги Христов се сбогува и с баща си. Родният татко на певеца – Стефан Христов, е починал в дните около Великден, научи първо Lupa.bg. Човекът издъхнал на 73-годишна възраст, като причината за кончината му не се споменава. Съмо, както го знаят приятелите му, напоследък не бил добре здравословно.

Георги Христов никога не е бил близък с баща си и не общуваше с него от години, издават в естрадната гилдия. Двамата имат сложни взаимоотошения, като причината е развода на родителите. Още докато изпълнителят на „Черно и бяло” е дете, Стефан напуска семейството и майката Павлина отглежда сама децата си. Георги Христов не крие огорчението си от постъпката на татко си, но с времето му прощава. Двамата обаче никога не стават близки и не стопяват дистанцията помежду си.

Само преди година издъхна майката на Георги Христов. Певецът имаше силна връзка с мама Павлина и в последните 20 години живееше с нея в къщата си във Волуяк. Той й посвети и последната си балада, която изпя прочувствено на концерта си в зала 1 на НДК преди седмица. Буквално дни след триумфа си, Георги Христов научава, че се е споминал и баща му.

Lupa.bg изказва съболезнованията си на опечалените близки