Първо в Lupa.bg: Кой ще кара мерцедеса на Слави?

Теглят томболата на Трифонов в новата му телевизия, той: Не раздаваме телевизори

Общество
13:55 - 31 Октомври 2019
11613
Първо в Lupa.bg: Кой ще кара мерцедеса на Слави?

Шоуменът и новоизлюпен политик Слави Трифонов най-накрая разкри кога ще бъде изтеглена томболата от "Шоуто на Слави", заявена преди края на последния му ефир в Би Ти Ви. Кой ще стане притежател на стария мерцедес на Дългия ще се разбере още със старта на частния му нов тв канал "7/8 ТВ" на 4 ноември. Тогава учиндолецът стартира ударно и със своето собствено предаване, което започва от 22,00 часа. Тогава ще бъдат изтеглени и имената на печелившите.

Междувременно, както Lupa.bg първа писа, Трифонов разясни, че от неговия екип няма никаква друга томбола за теглене на награди. Вчера в социалната мрежа фейсбук се появи фалшива страница на новата телевизия, от която измамниците рекламираха, че раздават 100 безплатни телевизора. Над 30 хиляди души се "вързаха".

Днес шоуменът обяви: "Много ви моля, бъдете по-внимателни, защото в интернет има всякакви хора. За съжаление - и хора, които лъжат и обещават неща на наш гръб. Това е моята страница, на която може да получавате обективна информация. Истината е, че на 4 ноември от 22 ч., във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" по "7/8 ТВ" ще изтеглим печелившите от томболата с подаръците от "Шоуто на Слави". Силата е в истината!".