Първо в Lupa.bg: Криминалисти дирят Емил Боев, от него няма и следа

Според разследващите друг е мъжът, уловен от охранителна камера в гориста местност

Общество
17:00 - 02 Февруари 2023
3671
Първо в Lupa.bg: Криминалисти дирят Емил Боев, от него няма и следа

Шести ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който за последно бе видян от близките си на фестивала „Сурва” в Перник. В акцията са се включили кадри на Криминална и Охранителна полиция, научи Lupa.bg.

Подробностите по издирването засега се пазят в тайна, за да може акцията да има успешен край. По случая се работи по 16 часа в дононощието, така че се очаква скоро да бъде намерен Емил. В момента хеликоптери не прелитат над Перник и околностите, но дронове, термокамери и всяка друга техника се използва в акцията.

Преди дни се появи информация в социалните мрежи, че Емил Боев е засечен на охранителна камера. Бащата заяви пред Би Ти Ви, че е сигурен, че на кадрите е синът му. Наши източници от полицията обаче са категорични, че не става въпрос за изчезналия мъж.

„Бащата е разстроен, нормално е да смята, че е видял сина си. Същото беше и с 12-годишния Сашко. Той не беше видян, а в полицията непрекъснато постъпваха сигнали за неговото местонахождение”, коментираха пред Lupa.bg разследващи.

Акцията днес продължава в самия Перник.