Първо в Lupa.bg: Лорд Минчев вдигна купон с лелки за Асдис Ран

През ключалката
16:45 - 16 Август 2019
18975
Първо в Lupa.bg: Лорд Минчев вдигна купон с лелки за Асдис Ран

Евгени Минчев отново изненада исландската моделка Асдис Ран с парти в дома си за рождения й ден. Луксозният му мезонет за втори път се превърна в своеобразен дансинг за приятелките на ледената кралица, но за разлика от 2011 г., когато техни гости бяха все топзвездите на България, тази година Асдис се озова в компанията предимно на лелки, стъпващи в средната възраст. Може този път блясък да няма, но вместо това събитието изобилства от кофти снимки.  

Иначе исландката, която бе женена за бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунглаугсон, може да се похвали със завиден вид и на кожата си, и на фигурата си предвид настъпващите 40 лета, откакто се е родила. Този път обаче Лорда не й помогна особено с пиара, предвид лошото качество на фотосите, които той сам публикува в профила си във фейсбук от партито и големият брой прецъфтели физиономии на кадрите.

Ето как изглеждаше Асдис в дома на Минчев през 2011 г. 

За 8 години очевидно и исландката, и бившият ватман доста са се променили. Възрастта не прощава на никого, цъкат с език десетки фенове на Минчев под публикацията му от партито за рождения й ден. И предполагат, че Ледената Кралица нарочно е търсила кадрите с лелки за фон, за да блести повече сред тях.

Ето я Ран сред дружките й сега...