Първо в Lupa.bg: Луиза Макариев чака момченце

Ексклузивно
14:46 - 23 Април 2020
3893
Първо в Lupa.bg: Луиза Макариев чака момченце

Популярната българска актриса Луиза Григорова сама се похвали вчера, че е в очакване на първото си дете. По информация на нейни близки, споделена пред репортер на Lupa.bg, отрочето ще е момченце.

Такива са залозите и на приятелите на щастливата госпожа Макариев, която вчера се похвали с благата вест чрез снимка в "Инстаграм" от скорошна фетална морфология. Диляна Попова бе първата, която предвеща мъжка рожба. 

Още в третия месец от бременността си специалистът, гледал подробно органите на бъдещото бебе, дал предположение за 85% вероятност то да е от мъжки пол, което се потвърдило и на следващото изследване - в средата на втория триместър. Именно от тогава е и фотосът на Луиза.

Това означава, че тя е вече в петия месец и дори наближава шестия. От коментарите в социалната мрежа стана ясно и че колежката й Дария Симеонова отдавна е знаела за щастливото събитие, но е чакала новината да стане "официална". 

Татко на бебето е съпругът на Григорова - Мартин Макариев. Той вече отглежда и по-голям син - Борис. Луиза и Мартин си казаха "да" на малка, но изискана церемония в Лозенец през лятото на 2017 г. От тогава се говори, че те правят опити за наследник.