Първо в Lupa.bg: Махат Камелия от "Гласът на България"

Преслава или Деси Слава сменя чалга ветеранката догодина

Нещо за четене
19:40 - 28 Март 2019
78185
Първо в Lupa.bg: Махат Камелия от "Гласът на България"

Камелия кара последния си сезон като треньор в "Гласът на България", научи ексклузивно репортер на Lupa.bg. Атрактивната фолкпевица ще бъде сменена с друга своя колежка от чалга бранша догодина. Най-вероятно това ще бъде Преслава, но е възможно Би Ти Ви да ангажира и Деси Слава.

Камелия трябваше да бъде подменена още в това издание на "Гласът на България", но в последния момент Преслава отхвърли поканата да се включи в предаването, тъй като бе в трепетно очакване на първата си рожба Паола. Както е известно, снимките на музикалното риалити стартират още през август.

Този сезон от "Гласът на България" отпадна Поли Генова, която бе заменена с далеч по-атрактивната Михаела Филева. Продуцентите са доволни от освежаването на предаването и догодина възнамеряват да сменят и Камелия. Със сигурност в шоуто остават Графа и Иван Лечев, които се ползват не само с голям авторитет като професионалисти, но и с доверието на зрителите.

В момента "Гласът на България" е единственото музикално риалити у нас. От Нова се отказаха да правят "Х Фактор" заради високите лицензни такси и по-слабия интерес към продукцията в последното издание. Lupa.bg научи, че "Х Фактор" няма да има и тази година. По данни на ГАРБ, "Гласът на България" се следи редовно от над 1,3 милиона зрители.