Първо в Lupa.bg: Ники Махайлов избяга с Николета за Нова година на 7 000 км от България

Спорт
11:40 - 29 Декември 2020
5002
Първо в Lupa.bg: Ники Махайлов избяга с Николета за Нова година на 7 000 км от България

Капитанът на Левски - Николай Михайлов, заедно със своята изгора Николета Лозанова, ще празнува Нова година извън България, научи Lupa.bg. След като у нас ресторанти и заведения остават затворени за празниците, вратарят на сините реши да поразпусне на екзотично място - Малдивите.

Стражът на Левски, който все още се бори с наднорменото си тегло, късно снощи замина за Малдивите, където ще посрещне с Николета 2021 година на разстояние малко повече от 6 500 км от родината.

Двойката се възползва от примамливите оферти и ще остане на острова в Индийския океан седмица. Ники и Николета, известна вече и като мама Жаби, ще се потопят в топлите води и ще посъберат тен, преди да се върнат отново в родната действителност около следващите празници - Йордановден и Ивановден.

Най-младият капитан в историята на ЦСКА - Валентин Антов, също реши да поразпусне подобаващо. Бранителят и половинката му Ивана отпътуваха за Дубай, където се наслаждават вече на горещото време и на ситния пустинен пясък. Двойката дори публикува видео, на което те се забавляват в пустинята, яхнали мощно АТВ.

В Дубай е и головата машина на армейците - Али Соу. Гамбиецът заведе гаджето си Габриела Крекманова сред пясък и слънце. Влюбената двойка беше в България за Коледа, след което се отправи към емирството.

Красавицата публикува в Инстаграм, като от кадрите личи, че гамбиецът и Мис Ловеч 2017 си прекарват чудесно.

Голмайсторът на "червените" също публикува клипче в социалните мрежи, на което показва Габриела с предпазна маска на лицето, докато пазаруват в местен шопинг център.