Първо в Lupa.bg: Руснак прекара месец в мечешка бърлога! (ВИДЕО)

Ловни кучета спасили човека, който през този период пил урина, за да оцелее

Новини
14:34 - 28 Юни 2019
4587
Първо в Lupa.bg: Руснак прекара месец в мечешка бърлога! (ВИДЕО)

Потресаваща история втрещи света - мъж оцеля цял месец в мечешка бърлога! Руснак, който се представил като Александър, бил намерен в пустинята на Тува, дълбоко в Сибир - близо до границата с Монголия, след като бил уловен и отвлечен от сибирска мечка.

Той бил държан от хищника, за да го изяде в даден момент. Александър пил от собствената си урина, за да оцелее и е цяло чудо, че не е умрял през този период.

Той разказва, че животното счупило гърба му и го държало в обиталището си цял месец.

Снимки показват как лицето и тялото на Александър са покрити със суха кръв и мръсотия, кожата му е със смъртно бял цвят, а очите му едва се отварят.

В Русия пишат за невероятната история на „руската мумия, спасена от ловни кучета“, а видеозапис показва колко изнемощял и изтощен е човекът.

Неговата история се нарежда до тези, за които руските таблоиди разказват за сибирски канибали, масови убийци, убийци на бебета, гинеколози-садисти, баби, убивани в кървави секс игри.

Алексей Демин - редактор на EADaily, разказва, че е получил видеоклипа на човека от един местен източник, който от своя страна е получил видеото от неговите приятели ловец чрез социалните медии.

Екипът, разбира се, е доволен от успеха на статията, която е най-популярната история на сайта, с над 300 000 прегледа.