Първо в Lupa.bg: Слави влезе в политиката през задния вход (СНИМКИ)

Шоуменът не обели и дума пред репортерите, шмугна се в залата през тайна врата, пазен от охранители

Новини
14:07 - 05 Октомври 2019 (обновена)
20524
Първо в Lupa.bg: Слави влезе в политиката през задния вход (СНИМКИ)

Точно в 14 часа днес, когато бе уреченото време за учредяването на партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“, той влезе през задния вход на залата в „Рейнбоу плаза“ и не пожела да каже и дума на десетките репортери, които чакаха информация.

Шоуменът слезе от лъскавия си джип с двама охранители, като се подпираше на бастун и се шмугна през тайната врата, видя репортер на Lupa.bg който бе на мястото на събитието. 

Трифонов се вмъкна през задния вход на учредителното събрание на партията си

Въпреки че медиите искаха да чуят поне как ще се казва новата партия, за която се говори вече месеци, Слави влезе в залата и не обели и дума. Според неофициална информация, заместникът на Трифонов в партията ще бъде сценаристът му Тошко Йорданов. 

Журналисти не бяха допуснати дори до фоайето на залата, където днес се учредява новата формация, за което събитие пристигнаха над 500 души. Наложи се репортерът на Lupa.bg да моли охранителите някой от учредителите да излезе от залата, за да каже няколко думи. До този момент това не се е случило.

Два дни преди събитието по учредяване на новата формация,  Тошко Йорданов обясни пред Lupa.bg: "Г-н Трифонов и екипът му не желаят никаква помпозност и затова няма да канят медии в залата." В социалните мрежи обаче припомнят, че Слави винаги е държал да пристига на мястото на събитието с фанфари, така че сегашното му поведение е доста озадачаващо.    

Джипът на Слави е паркиран пред "Рейнбоу Плаза"

Засега, по предварителна информация като учредитеи на "Няма такава държава" се спрягат сценаристите от "Шоуто на Слави" Иво Сиромахов, Тошко Йорданов, Филип Станев и Ивайло Вълчев.

От мястото на събитието: Христина Добрева