Първо в Lupa.bg: Тайнственият мъж, който следи прокурор Ангел Кънев

Актуални новини
20:47 - 25 Юни 2020
11224
Първо в Lupa.bg: Тайнственият мъж, който следи прокурор Ангел Кънев

Основният свидетел срещу хазартния бос Васил Божков - бившият му съдружник Цветомир Найденов, публикува ексклузивна снимка на човека, който според него е снимал прокурор Ангел Кънев. 

"Може би това е “ симпатизантът” на Васил Божков, снимал прокурорите и служителите на НАП... На 14 януари този тип и още трима "симпатизанти” на Чери снимаха и нашия офис, а и нас самите, преди да бъдат разкрити... симпатично", написа на страницата си във Фейсбук Цветомир Найденов. Той прилага и снимка на видимо млад мъж, която обаче нарочно е леко замъглена, тъй като е предадена на разследването. В края на публикацията си босът на "Ефбет" добавя и хаштаг "бъдете следени" и "бъдете сплашвани".

Прокурор Ангел Кънев, заснет от "симпатизант" на Васил Божков. Според експерти, очевидно прокурора, който разследва Черепа, е следен по поръчка на хазартния бос 

Припомняме, че днес само за един ден и през няколко часа Васил Божков, който дължи над 760 милиона лева към държавата и избяга в Дубай, заплаши два пъти прокурор Ангел Кънев, който води част от разследването срещу него. Пусна му и снимка, но прехвърли отговорността на някакъв анонимен "симпатизант". Още след първата димка на хазартния олигар с 18 обвинения, реагира и главният прокурор Иван Гешев, който заяви, че става дума за престъпление и опит за сплашване.