Първо в Lupa.bg Теди Велинова прибра 2 милиона от развода с д-р Енчев

Нещо за четене
10:45 - 26 Юли 2019
24388
Първо в Lupa.bg Теди Велинова прибра 2 милиона от развода с д-р Енчев

Моделката Теди Велинова има основания да каже „Багодаря ви, д-р Енчев!“ дори и след изненадващата раздяла с пловдивския пластичен хирург. Преди седмица двамата обявиха развода си след 8-годишен съвместен живот. Оказа се, че очилатия ваятел на силиконови гърди ще се бръкне дълбоко покрай развода, за да подсигури луксозен начин на живот на бившата си съпруга и двете си деца.

Според споразумение между Ангел Енчев и Теди Велинова, популярната моделка получава тузарската семейна къща в софийския квартал „Симеоново“. Престижният имот струва над 2 милиона лева, а месечните разходи по поддръжката на къщата възлизат на над 3 000 лева.

„Къщата в Симеоново остава за бившата ми съпруга, а аз ще живея в Пловдив“, призна в интервю пред седмичника „Уикенд“ Ангел Енчев. Близки до пластичния хирург разкриха, че една от причините за раздялата между д-р Енчев и съпругата му е нежеланието на Теди да живее постоянно в Пловдив с децата си Филип и София. Основният бизнес на д-р Енчев пък е съсредоточен в града на тепетата, макар той да притежава клиника за пластична хирургия и в София.

Д-р Енчев ще плаща месечна издръжка от 20 бона на бившата си жена и двете си деца Филип и София

Освен къщата, приписана на Теди Велинова, моделката ще получава и 20 000 лева месечна издръжка за отглеждането на 7-годишния Филип и 2-годишната София. Първородния син на д-р Енчев и манекенката е записан в частно училище, а дъщеря им посещава престижната детска градина „Сейнт Джордж“ в столицата, където годишната такса е 30 000 лева. Целият масраф ще бъде поет от заможния татко Ангел Енчев.

Теди Велинова запазва за себе си белия джип "Мерцедес" с регистрационна табела 906090

Самата Теди Велинова пък се води на работа към клиниката за пластична хирургия на вече бившия си мъж. Той е осигурявал на заплата от 5 000 лева съпругата си, която се водела на длъжност „пиар специалист и рекламно лице“, разкрива запознат.

За Теди Велинова след развода остава и мощния джип „Мерцедес“ GL с „тематична“ регистрационна табела 906090. Не е известно дали красавицата ще смени номера на возилото, купено за 200 000 лева от вече бившия й мъж преди 2 години.

Общи приятели на разпадналото се семейство Енчеви са категорични пред Lupa.bg, че пластичния хирург и популярната моделка запазват добри отношения. Това вероятно се дължи и на щедростта на пловдивския виртуоз на скалпела.