Първо в Lupa.bg: Захари Бахаров ще играе в суперхита "Вещерът"

През ключалката
15:45 - 22 Юни 2020
7631
Първо в Lupa.bg: Захари Бахаров ще играе в суперхита "Вещерът"

След разхлабването на епидемичните мерки в САЩ големите телевизионни продукции една по една възобновяват снимки. Lupa.bg научи ексклузивно, че екипът на големия хит на "Нетфликс" - "Вещерът", е поканил за участие във втория сезон нашата звезда Захари Бахаров.

Изключително успешната поредица, сравнявана по качество с тоталната класика "Игра на тронове", е създадена по произведенията на полския писател Анджей Сапковски, а в главната роля блести секссимволът Хенри Кавил.

След спирането на "Националната лотария", която беше основен източник на приходи за Бахаров, агентите му здраво са се разшетали да му осигурят ангажименти. По всичко личи, че нашенецът отново ще осъществи пробив в скъпа продукция, след като записа епизодично участие като варварски вожд в "Игра на тронове".

Вероятно българският дългуч отново ще се превъплъти в злодей, но за какво точно става въпрос предстои да видим на малкия екран. Иначе самият Бахаров отказва да коментира темата, може би от суеверие "сделката" да не се разсъхне.

Хенри Кавил е голямата звезда в хита на "Нетфликс"