Първо в Lupa.bg: Заразен ли е Васил Найденов?

Новини
20:21 - 09 Юли 2020
5842
Първо в Lupa.bg: Заразен ли е Васил Найденов?

Голямата звезда на българската естрада Васил Найденов е отменил всички свои участия и се е поставил под карантина в дома си в София, тъй като е имал контакт с болен от Ковид-19.

Това съобщиха първо пред Lupa.bg от управата на голям столичен клуб, в който естрадният певец трябваше да пее в четвъртък вечерта. Участието на легендата обаче е било отменено в последния момент. Изпълнителят на „Синева“ потвърждава, че е бил в контакт с човек с Ковид-19 и поради тази причина от днес е в самоизопалация. Не става ясно дали Васил Найденов си е правил PCR-тест, който да потвърди или отхвърли съмнението му.

Неотдавна Васко Кеца разкри, че страда от незначителни проблеми със сърцето. Изпълнителят, който през септември ще стане на 70 години, приема лекарства за сърце и кръвно, а освен това като типичен представител на зодията си Дева е хипохондрик. Това е и една от причините той стриктно да спазва противоепидемичните мерки още от началото на месец март. Певецът призна, че между 13 март и 10 май - близо 2 месеца, изобщо не е излизал от дома си, тъй като се страхувал. В последния месец обаче е имал няколко участия и публични изяви. На една от тях той е бил в контакт със заразен от Ковид-19 и сега се надява да не е пипнал вируса.

Само преди дни друг виден представител на шоубизнеса - фолкдивата Галена, призна, че се е заразила с китайския вирус по време на свое участие на абитуриентски бал във Велико Търново. Чалга изпълнителката е предала вируса и на големия си син и сега двамата са под карантина в апартамента им в София.