Пътешественик във времето "каца" в Ню Йорк през 1918 г .

Намерен е в "космическа тръба"

Мистика
23:23 - 10 Март 2022
6068
Пътешественик във времето "каца" в Ню Йорк през 1918 г.

На 26 февруари 1918 г. един от нюйоркските вестници публикува статия с мистериозни снимки. Информацията, която ги придружава, не е съвсем обикновена. В нея пише, че труп на мъж е намерен в метална тръба, чиято дължина е около 1,7 метра.

Журналистите дават на този странен "саркофаг" не по-малко фантастично име - "космическа тръба". Името е избрано не случайно. Днес този много удивителен тогава обект може да бъде сравнен с контролен панел или мобилен телефон. Преди 100 години той е идентифициран като контролно устройство на "космическа тръба", в която е намерен мъртъв човек.

Човекът е сравнително нисък и малък. Някои журналисти дори предполагат, че това е пътешественик във времето, а фантастичното устройство, открито близо до него, е от бъдещето. Кой е бил човекът от "космическата тръба" и как е стигнал до Ню Йорк, не е установено. до днес. Не се съобщава нищо за съдбата на този пътешественик във времето, както и за мистериозното устройство.

Все пак, съобщението във вестника от Ню Йорк през 1918 г. позволява да се припомни и друг случай на пътуване във времето. Първо, пътуването във времето се записва периодично в пресата. Достатъчно е да се припомни в допълнение към този случай шумэт във вестниците на Ню Йорк за това как през юни 1950 г. на Таймс Скуеър някакъв Рудолф Фец от 19 век е сгазен от кола. Тогава полицейското разследване показа, че той има и пари и писмо от 1876 г., визитки и много други неща, които по никакъв начин не са остарели в продължение на 74 години, сякаш по чудо се е преместил от миналото за миг и се е появил пред движеща се кола, поради което е блъснат. Това означава, че подобни пътувания, въпреки цялата им привидна фантазия, все пак се случват в историята на човечеството, което означава, че са възможни по принцип.